Vali Soytürk’ten Marmaraereğlisi çıkarması

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Marmaraereğlisi’nde bir dizi ziyarette bulundu. Vali Recep Soytürk, Vatandaşla Buluşma Toplantısı kapsamında da Marmaraereğlisi’nin Türkmenli Mahallesi’nde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Marmara Ereğlisi 6.10.2023 09:40:00 0
Vali Soytürk’ten Marmaraereğlisi çıkarması

 

Düzenlenen toplantıda mahalle sakinleri ile bir süre sohbet eden Vali Soytürk, sorun, talep ve beklentilerini dinledi
 

Vali Recep Soytürk Marmaraereğlisi ziyaretleri kapsamında ilk olarak, Marmaraereğlisi Kaymakamlığını ziyaret etti. 

 


ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI 


Ziyarette Marmaraereğlisi Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Soytürk ardından Kaymakamlık makamında Kaymakam Gürbuzerol'dan ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.


KURSİYERLER İLE BİR ARAYA GELDİ 


Daha sonra Marmaraereğlisi Belediyesini ziyaret eden Soytürk, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek ve Belediye personeli tarafından karşılandı. Vali Soytürk, ardından Başkanlık makamında Başkan Ata'dan belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Sonrasında Vali Soytürk, belediye binası içerisinde yer alan Gençlik Merkezi ve Çini Kurs Alanını gezerek kursiyerlerle bir süre sohbet etti.

 


MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI 


Vali Recep Soytürk başkanlığında Marmaraereğlisi Belediyesinde Muhtarlar Toplantısı yapıldı. Toplantıya Vali Soytürk'ün yanı sıra Marmaraereğlisi Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, ilçe protokolü ve muhtarlar katıldı. Toplantıda muhtarlar söz alarak mahallelerin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini Vali Soytürk'e ilettiler.


BRİFİNG VERİLDİ 


Marmaraereğlisi Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyet Toplantısı’na katılan Vali Soytürk’e yetkililer tarafından Marmaraereğlisi OSB hakkında brifing verildi. Martaş Limanı'nda düzenlenen toplantıya Vali Soytürk’ün yanı sıra Vali Yardımcısı Osman Abdullah Günaydın, Marmaraereğlisi Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, Marmaraereğlisi OSB Müteşebbis Heyeti katıldı.

 


MARMARAEREĞLİSİ HÜKÜMET KONAĞINI’NI ZİYARET ETTİ 


Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından yaptırılan Yeni Marmaraereğlisi Hükümet Konağını ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Soytürk, yetkililerden bilgi aldı. Hükümet Konağının yapımı sona erdiğinde içerisinde kaymakamlık makamı ile birimleri, adliye, ilçe emniyet müdürlüğü ve başka müdürlüklerin yer alacağını kaydeden yetkililer, “Vatandaşlarımıza uzun yıllar kamu hizmeti verilecek” dedi.

 

 

Vali Recep Soytürk daha sonra Şırnak 23. Piyade Tümen Komutanlığında görevli iken vefat eden Piyade Sözleşmeli Er Volkan Demir’in ailesini ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Vali Soytürk, merhumun ailesine taziyelerine ileterek merhuma Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diledi. Vali Soytürk’e ziyaretleri sırasında Marmaraereğlisi Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ve ilçe protokolü eşlik etti.

 


VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ 


Vali Recep Soytürk, Vatandaşla Buluşma Toplantısı kapsamında Marmaraereğlisi’nin Türkmenli Mahallesi’nde mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda mahalle sakinleri ile bir süre sohbet eden Vali Soytürk, sorun, talep ve beklentilerini dinledi. Çözüm için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti. Toplantıya Vali Soytürk’ün yanı sıra Marmaraereğlisi Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ve ilçe protokolü katıldı.

 


Haber / Semih SARMA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10