Yaşlı kadın, 5’inci kattan atlayarak intihar etti

Çerkezköy İstasyon Mahallesi’nde yaşayan çocuklarının yanına gelen 70 yaşındaki R.A girdiği bunalımdan çıkamayarak 5 katlı binanın terasından kendisini boşluğa bırakarak intihar etti.

Çerkezköy 6.05.2024 10:22:00 0
Yaşlı kadın, 5’inci kattan atlayarak intihar etti

Yaşlı kadın olay yerinde hayatını kaybederken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

 

İddiaya göre 70 yaşındaki R.A bir süre İstanbul’da yaşayan kızının yanında kaldıktan sonra hafta sonunda Çerkezköy’de yaşayan oğlunun yanına geldi. Girdiği bunalımdan çıkamayan yaşlı kadın sabah saatlerinde iddiaya göre evin banyosunda bileklerini keserek intihara kalkıştı. İddiaya göre bu intiharında başarılı olamayan ve banyodaki kanları temizleyen yaşlı kadın daha sonra teras katından kendisini boşluğa bırakarak intihar etti.

 

 

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ 

 

Yaşlı kadını gören çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirirken, Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaşlı kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri de çevrede inceleme yaparken, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Vatanel’de olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Yaşlı kadının naşı olay yerine gelen cenaze aracıyla Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılırken, yaşlı kadının ailesi ve yakınları olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadı. Olayla ilgili Çerkezköy polisi çok yönlü soruşturma başlattı. 

 

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 747 65 10