‘Yetenek Sirkiniz Cambaz Mithat’ Saray’da unutulmaz bir gün yaşattı

Saray Belediyesi tarafından düzenlenen “Sömestr Şenliği” kapsamında ‘Yetenek Sirkiniz, Cambaz Mithat’ sirk gösterisi nefesleri kesti. Akrobasi hareketleri, sihirbazlık ve denge şovları izleyicilerden tam not aldı.

Saray 29.01.2024 12:01:00 0
‘Yetenek Sirkiniz Cambaz Mithat’ Saray’da unutulmaz bir gün yaşattı

Saray Atatürk Kültür Merkezi’nde üç seans halinde gerçekleştirilen gösteride; sihirbazlık, akrobasi hareketleri ve denge şovlarının yanı sıra piton yılanının yer aldığı şovları heyecanla takip eden çocuklar unutulmaz anlar yaşadı. 

MİNİK SEYİRCİLERİ UYARDI 

Üç seansı da tıklım tıklım dolduran aileler ve çocuklar ateş şov, jonglör, tek teker bisiklet, yılan şov gösterileri sırasında şaşkınlıklarını gizleyemedi.  ‘Cambaz Mithat’ tarafından sahnelenen akrobasi hareketleri, sihirbazlık ve denge şovları izleyicilerden tam not aldı. Birbirinden sürpriz şovlarıyla Saraylılara heyecanlı anlar yaşatan Cambaz Mithat, küçük seyircilerini “Burada gördüklerinizi asla evde denemeye kalkmayınız” diyerek uyarmayı da ihmal etmedi.

 

ATATÜRK PORTRESİ HEDİYE EDİLDİ 

Gösteri sonunda sahneye gelen Saray Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Arif Naci Öngören, Cambaz Mithat’a teşekkür ederek, özel olarak tasarlanan Atatürk portresi hediye etti.

 

 

Haber / Semih SARMA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10