Yetim ve öksüz çocuklar iftar sofrasında buluştu

Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü Dünya Yetimler Günü dolayısıyla öksüz, yetim çocuklar ve aileleriyle birlikte iftarda bir araya geldi.

Çerkezköy 26.03.2024 13:34:00 0
Yetim ve öksüz çocuklar iftar sofrasında buluştu

 

İftarda öksüz ve yetim çocuklarla yakından ilgilenen Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, her zaman devlet olarak yanlarında olduklarını ifade etti. 

Çerkezköy Yalı Restaurantta önceki akşam gerçekleştirilen iftar programına Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, hayırsever çift Serkan-Müjgan Karagöz, öksüz ve yetim çocuklar ile ailelere katıldı. İftar programı Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar eşliğinde başladı ve ezanın okunmasının ardından iftar yemeği ile devam etti.

 


EN GÜZELİNİ VE ANLAMLISINI YAPIYORUZ 


Yetimlere sahip çıkılması ve dünya gündeminden düşmemesi için her yıl Ramazan ayının 15. gününün Dünya Yetimler Günü olarak anıldığını kaydeden Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, "Bizler bugün iftar sofrasında çok özel misafirlerimizle bir araya geldik. Minik yavrularımızla, aileleriyle beraber iftar sofrasında paylaşmanın, birlik ve beraberlik içerisinde iftar yapmanın mutluluğunu ve güzelliğini tattık. Bu akşam iftarların en güzelini ve anlamlısını yapıyoruz. Devletimizin şefkat eli daima emanetlerimizin üzerinde olacaktır" dedi.


Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10