SEVAY SÖNMEZ


POZİTİF YAŞAMIN SIRRI SÖZCÜKLERİN ARDINDA GİZLİ 

Ağızdan çıkan her sözcüğün ve zihinden geçen her düşüncenin gücünün farkına varmaya hazır mıyız? 


 
“Ağızdan Çıkan Sözcükler, Gerçekliğe Giden Yolun Kendisidir”


Doğru sözcükler kullanıldığı zaman hayatın pozitif yönleriyle karşılaşmak mümkün olur.Bunun için atılması gereken ilk adım, söylenen her şeyin farkına varmaktır. Günlük yaşam içinde karşılaşılan basit bir olumsuz durum karşısında hemen pes edip olumsuz sözcüklerin sarf edilmemesi gerekir.

 Mevcut durumdan şikayet etmek yerine olumlu sözcüklerden oluşan cümleler kurulması gerekir.Ne söylediğimin farkındayım. Sözcüklerimi özenle seçmenin mümkün olduğunu biliyorum. Pozitif bakış açısına sahip olarak nasıl konuşacağımı biliyorum, Yaradan tarafından duyulmanın nasıl bir his olduğunu biliyorum  cümleleriyle  negatif blokajlara elveda demen mümkün.
 
“Pozitif Olumlamalar Kullanarak İyi Enerjiyi Kendinize Çekin”


İstenilen hedef ve amaçlara ulaşmak için kullanılan sözcüklerin kalpten inanarak söylenmesi gereken  dikkatin gösterilmesi halinde pozitif olumlamaları hayatına dahil etmen bir uyku döngüsü kadar kısa sürer. Kişinin negatif konuştuğu veya şikayet ettiği  bir durum olduğunda “korku”nun varlığından söz edilmesi gerekir, bunun çözümü ise korkularla yüzleşmek ve üstüne gitmek ile mümkündür, pozitif olumlamalar için ise şu cümleleri tekrar edebilirsiniz. İyi düşünerek  günlük hayatımı nasıl geçireceğimi  biliyorum ve bunun bana nasıl hissettirdiğinin farkındayım. En iyi ve en yüce şekilde nasıl olabileceğimi ve en iyi versiyonumu nasıl yaratacağımı biliyorum.. Günlük hayatımı kendime inanarak nasıl yaşayacağımı biliyorum. Sözcüklerin gücüne inanın.

  Şimdi hazır mıyız kendimizi ve hayatımızı baştan yaratmaya?

0282 726 91 91
0282 747 65 10