Gizli buzlanma kazası; 1’i ağır 4 yaralı

Çerkezköy’de önceki gün yağan kar trafik kazalarını da beraberinde getirdi. Kapaklı-İstanbul yolu üzerinde saat 20.30 sıralarında, gizli buzlanma nedeniyle yoldan çıkan bir aracın takla atması sonucu me

Çerkezköy 16.01.2012 18:41:00 0
Gizli buzlanma kazası; 1’i ağır 4 yaralı
Kapaklı-İstanbul Yolu üzerinde seyir halinde olan NuriOkuyan (54) yönetimindeki 59 YK 264 plakalı otomobil gizli buzlanma sebebiyle Yünsa kavşağı ile Cezaevi kavşağı arasında yoldan ayrılarak takla attı.
 
4 KİŞİ YARALANDI
Takla atan araç içerisindeki Okuyan ailesine ilk yardımı aynı güzergahta seyir halinde olan vatandaşlar yaptı. Kaza sonrası bir taraftan ablası Melike Okuyan’ı yerde kanlar içerisinde görmenin şokunu yaşayan 6 yaşındaki Merve Nur Okuyan, diğer taraftan hala araç içerisinden çıkarılmaya çalışılan annesi Saliha Okuyan’ın kurtarılma çalışmalarını korkulu gözlerle izledi.
 
KIZINI GÖRÜNCE FERYAT ETTİ
Devrilen araçtan en son çıkarılan anne Saliha Okuyan, yerde kanlar içinde yatan kızı Melike Okuyan’ı görünce feryat etmeye başladı. Küçük kızına sarılıp ağlamaya başlayan Saliha Okuyan’ı, olay yerine gelen sağlık görevlileri sakinleştirmeye çalıştı. Devrilen araçtan çıkarılan Nuri Okuyan, Mervenur Okuyan (6), Melike Okuyan (11) ve Saliha Okuyan (54) olay yerine gelen 3 ambulans ile Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
 
HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Nuri Okuyan, Merve Nur Okuyan ve Saliha Okuyan’ın sağlık durumunun iyi olduğu, Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne sevk edilen 11 yaşındaki Melike Okuyan’ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Kazanın ardından, takla atan araç çekici ile olay yerinden kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

Çerkezköy Haber / Sedat KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10