Şoförler odasında yeni dönem

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş’un tutuklanmasının ardından oda başkan vekilliğine Yaşar Balkan ve Vahdettin Sargın getirildi. Yeni yönetimin oluşturulduğunu b

Çerkezköy 16.01.2012 19:05:00 0
Şoförler odasında yeni dönem
Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nda, Başkan Yaşar Kuş’un tutuklanmasının ardından yeni görevlendirmeleri yapıldı.
 
BAŞKAN VEKİLLİĞİNE BALKAN VE SARGIN SEÇİLDİ
Dün saat 09.30’da Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nda yapılan basın açıklamasında yeni görevlendirme ile ilgili bilgi verilerek<, başkan vekilliğine Yaşar Balkan ve Vahdettin Sargın’ın getirildiği belirtildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan vekillerinden Yaşar Balkan, odanın işlerinin mahkeme sonuçlanana kadar aksatılmadan yeni yönetim kurulu ile en iyi şekilde devam ettirileceğini ifade etti.
 
D4 BELGESİ ALMA ZORUNLULUĞU YOK
Son günlerde odanın gündeminde olan D4 belgesi konusunda da açıklamalarda bulunan Yaşar Balkan, trafik komisyonundan çıkan raporlar doğrultusunda üyelere anında bilgi verileceğini, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın ihtiyaçlarının da yönetim kurulu tarafından karşılanacağını söyledi. SC Plakalı araçlara belli bir yazı gelmeden D4 belgesinin verilmeyeceğini kaydeden Balkan, “Şehir içi taşımacılık yapan araçlara D4 belgesi verilmeyecek, tarifeli taşımacılık yapan araçlara verilecek. Fakat Kara Ulaştırma Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, ikinci bir emre kadar kimsenin D4 belgesi alma zorunluluğu olmadığı belirtildi” dedi.
 
YÖNETİM KADROSU BELİRLENDİ
Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nda, Yaşar Kuş’un tutuklanmasının ardından yapılan görevlendirmede başkan vekilliğine Yaşar Balkan ve Vahdettin Sargın getirilirken, Yönetim Kurulu’nda ise Adem Verici, Yıldız Arı ve Tanju Adalı yer alacak. Melih İşcan ise odanın Denetim Kurulu’nda görev alacak.
 

Çerkezköy Haber / Ahmet KARDEŞ  


0282 726 91 91
0282 747 65 10