Tekirdağspor Marmaracıkspor’u farklı geçti 6-2

Tekirdağ Süper Amatör Küme’de Velimeşe Belediyespor ile şampiyonluk kovalayan Tekirdağspor hafta sonunda deplasmanda konuk olduğu Marmaracıkspor’u gole boğdu.

17.01.2012 19:53:00 0
Tekirdağspor Marmaracıkspor’u farklı geçti 6-2
Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda Pazar günü saat 12.00’de oynana karşılaşmayı Neslihan Muratdağı, Onur Esen ve İsmail Tulumbacı hakem üçlüsü yönetti. Karşılaşmaya ev sahibi ekip Marmaracıkspor Yıldız*, Serdar B.*, Sercan*, Mustafa*, Yücel*, Serdar D.*, Barış*, Hüseyin**(Okan*), Serkan*(Eyüp*), Oğuz*, Onur Aslan*(Onur T.*) ilk onbiri ile çıkarken, Tekirdağspor ise karşılaşmaya Cem**, Barış**, Başar***, Şamil**, Burak Boz***, Taygun***, Seçkin**(Emir*), Cem Engel****, Barış Demircan*(Yasin**), İslam**, Burçak****Burak Yüksel?) kadrosu ile mücadele etti.
 
İLK DEVRE BERABERE BİTTİ
Karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçerken, konuk ekip Tekirdağspor karşılaşmanın 22.dakikasında İslam’ın şık vuruşu ile öne geçti. Gelen golün ardından oyun disiplininden kopmayan ev sahibi ekip Marmaracıkspor Oğuz’un penaltıdan bulduğu golle skoru eşitledi. İlk devrenin son dakikalarında her iki takımda galibiyet golü için bastırdı. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı.
 
TEKİRDAĞSPOR FARKLI KAZANDI

Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başlayan Tekirdağspor 46.dakikada Cem ile skoru 2-1 yaptı. İlk devrenin başlarında gelen golle birlikte ev sahibi ekip oyun disiplininden koptu. Rakibinin hatalarını iyi değerlendiren Tekirdağspor 52.dakikada Burçak ile farkı ikiye çıkardı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına almayı başaran Tekirdağspor 72.dakikada Cem ve 77.dakikada Burçak’ın ayağından bulduğu gollerle skoru 5-1’e getirdi. Rakibine orta alanda top yapma imkanı tanımayan Tekirdağspor 85.dakikada Cem ile altıncı golünü buldu. 88 dakikada Marmaracıkspor’dan Serkan skoru 6-2 yaptı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada konuk ekip Tekirdağspor’un 6-2’lik üstünlüğü ile tamamlandı.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10