Dinamikspor 58-51 kazandı

Tekirdağ Yıldız Erkekler Final Grubu’nda mücadele eden Dinamikspor Yıldız Erkekler Basketbol Takımı hafta sonunda ikinci karşılaşmasında Tekirdağ Enerji Spor Kulübü Yıldız Erkekler Basketbol Takım?

Çerkezköy 23.01.2012 22:26:00 0
Dinamikspor 58-51 kazandı
Dinamikspor Yıldız Erkekler Basketbol Takımı ikinci karşılaşmasında Tekirdağ Enerji Kulübü Yıldız Erkekler Basketbol Takımı ile karşı karşıya geldi.
İLK PERİYODU ETKİLİ OYNADI
Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma saat 13.00’de başladı. Karşılaşmaya ise Dinamikspor Yıldız Erkekler Basketbol Takımı Burak Tabakoğlu, Berkay Korucu, Berkay Tezcan, Oğuz Akyıldırım, Racı Berk İslim, Alp Öztürk, Emre Akman, Atacan Yazgan, Onur Çelik, Onur Adalı,  Kemallettin Kosuva, Eray Marmara kadrosu ile mücadele etti. Karşılaşmaya Dinamikspor Yıldız Erkekler Basketbol Takımı etkili başladı. Üst üste buluğdu sayılarla rakibi karşısında etkili olan Dinamikspor Yıldız Erkekler Basketbol Takımı gittikçe farkı açtı. Tekirdağ Enerji Kulübü Yıldız Erkekler Basketbol Takımı ise farkı kapatmak için büyük mücadele örneği sergilediyse de başarılı olamadı. Karşılaşmanın ilk periyodu Dinamikspor Yıldız Erkekler Basketbol Takımının 14-6’lık üstünlüğü ile sona erdi.
İLK DEVREYİ 15 SAYI FARKLA ÖNDE TAMAMLADI
İlk periyotta etkili bir mücadele sergilemeyen Tekirdağ Enerji Kulübü Yıldız Erkekler Basketbol Takımı ikinci periyotta etkili olmaya çalıştı. Dinamikspor Yıldız Erkekler Basketbol Takımı ise ilk periyotta olduğu gibi ikinci periyotta da etkili mücadelesini sürdürdü. Karşılaşmanın ikinci periyodunda Dinamikspor Yıldız Erkekler Basketbol Takımı 19, Tekirdağ Enerji Kulübü Yıldız Erkekler Basketbol Takımı ise 12 sayı buldu. İkinci periyot sona erdiğinde Dinamikspor Yıldız Erkekler Basketbol Takım ilk devreyi 33-18 önde tamamladı.
DİNAMİKSPOR FARKI KORUDU
Müsabakanın üçüncü periyodunda ise Tekirdağ Enerji Kulübü Yıldız Erkekler Basketbol Takımı aradaki farkı kapatmaya çalıştı. Ancak bulduğu hücumlardan istediği sayılarla dönemeyince aradaki fark kapanmadı. Dinamikspor Yıldız Erkekler Basketbol Takımı Berkay ve Atacan ile üst üste sayılar bularak farkı korudu. Periyodun sonlarına doğru toparlanan konuk ekip bulduğu sayılarla farkı 9 sayıya kadar indirdi. Karşılaşmanın üçüncü periyodu da 45-33 Dinamikspor Yıldız Erkekler Basketbol Takımının üstünlüğü ile tamamladı.
7 SAYI FARKLA KAZANDI

Dördüncü ve son periyotta Tekirdağ Enerji Kulübü Yıldız Erkekler Basketbol Takımı Dinamikspor Yıldız Erkekler Basketbol Takımına karşı daha etkili bir mücadele sergiledi. Hızlı hücumlarla birlikte aradaki farkı tek hanelere indiren Tekirdağ Enerji Kulübü Yıldız Erkekler Basketbol Takımı maçı kazanmak için ümitlendi. Dinamikspor Yıldız Erkekler Basketbol Takımı kalan dakikalarda aradaki farkı korumayı bildi. Son periyotta Dinamikspor Yıldız Erkekler Basketbol Takımı 13 sayı bulurken, Tekirdağ Enerji Kulübü Yıldız Erkekler Basketbol Takımı 18 sayı buldu. Karşılaşmadan 58-51 galip ayrılan Dinamikspor Yıldız Erkekler Basketbol Takımı ikinci galibiyetini aldı. Dinamikspor Yıldız Erkekler Basketbol Takımı’nda Burak(8), Berkay Korucu(2), Berkay Tezcan(9), Oğuz(8), Alp(4), Atacan(18), Onur(2) ve Eray(7) sayı kaydetti.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10