Narin Park sakinlerine atık yönetimi eğitimi

Narin Park Erguvan Sitesi sakinlerine 'Çöplerin Ayrıştırılması ve Atık Yönetimi Projesi' kapsamında eğitim verildi. Çerkezköy Belediyesi Çevre Mühendisliği ve Namık Kemal Üniversitesi Çevre BÃ?

Çerkezköy 25.01.2012 20:20:00 0
Narin Park sakinlerine atık yönetimi eğitimi

Metropol kent İstanbul'un yanı başında yer alan, Trakya'nın ilk modern ve büyük projesi olma özelliğini taşıyan Çerkezköy Narin Park Erguvan Sitesi'nin yönetimi tarafından site sakinlerine yönelik “Çöplerin Ayrıştırılması ve Atık Yönetimi Projesi” eğitimi düzenlendi.

ÖRNEK ÇALIŞMA YAPILDI

Erguvan Sitesi'nin sosyal tesislerinde gerçekleştirilen program kapsamında Çerkezköy Belediyesi Çevre Mühendisi Emine Yasavul site sakinlerine çöplerin ayrıştırılması ve atık yönetimi konularında bilgi verdi. Çevre Mühendisi Seyit Ahmet Kaya'nın da konuşmacı olarak katıldığı eğitimin ardından Çerkezköy'de atıkların ekonomik ve çevreye zarar vermeyecek şekilde bertaraf edilmesi konusunda örnek bir çalışma yapıldı.

ÇOCUKLARA ‘ÇEVRE KORUMA’ EĞİTİMİ

Çerkezköy Belediyesi Çevre Mühendisliği ve Namık Kemal Üniversitesi Çevre Bölümü Başkanlığı işbirliği ile yürütülen Çöplerin Ayrıştırılması ve Atık Yönetimi Projesi kapsamında verilen eğitimin iki ayda bir tekrarlanması hedefleniyor. Narin Park Erguvan Sitesi Yönetimi ayrıca Şubat ayı sonunda da çocuklara yönelik 'çevre koruma' konulu bilgilendirme yapmayı planlıyor.

Haber / Cem BÜLBÜL 


0282 726 91 91
0282 747 65 10