Çerkezköyspor Silivrispor’u ağırlayacak

Haftaya Çorlu Gençlerbirliğispor deplasmanında aldığı beraberlikle giren Çerkezköyspor 13.hafta karşılaşmasında evinde lider Silivrispor’u ağırlayacak. Rakibini mağlup ederek puan farkını 3’e

27.01.2012 19:54:00 0
Çerkezköyspor Silivrispor’u ağırlayacak

 Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta zirve mücadelesi veren Çerkezköyspor saha ve taraftarı önünde Silivrispor ile karşı karşıya gelecek.

5 KARIŞLAŞMA OYNANACAK
Bölgesel Amatör Lig 12.Grup’ta 13.hafta karşılaşmaları yarın oynanacak olan toplam 5 karşılaşmanın ardından tamamlanacak. Lig’e şampiyonluk hedefi ile başlayan Çerkezköyspor, sahasında lider Silivrispor ile karşılaşacak.
ÇORLU DEPLASMANINDA İKİ PUAN BIRAKTI
Ligin ilk devresini 15 puanla tamamlayan temsilcimiz Çerkezköyspor ikinci devrenin ilk hafta karşılaşmasında deplasmanda Çorlu Gençlerbirliğispor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maçın başında mağlup duruma düşmesine rağmen çabuk toparlanan temsilcimiz arka arkaya bulduğu iki golle karşılaşmada öne geçti. Üstünlüğünü koruyamayan temsilcimiz ilk devrenin ilerleyen dakikalarında kalesinde penaltıdan bir gol gördü. İlk devrenin son dakikalarında ataklarının karşılığını bir gol bularak alan Çerkezköyspor ilk devreyi önde tamamlamayı bilmişti. İkinci devre iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen rakibi karşısında dördüncü golü bulamayan Çerkezköyspor rakibinin beraberlik golüne yine engel olamamıştı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada 3-3’lük eşitlik ile tamamlanmıştı. Çerkezköyspor haftaya 16 puan ve averajla yedinci sırada girdi.
HAZIRLIKLAR BUGÜN TAMAMLANACAK
Çerkezköyspor, yarın oynayacağı Silivrispor maçı hazırlıklarına Salı günü yaptığı haftanın ilk antrenmanı ile başladı. Hazırlıklarını hafta boyunca sürdüren Çerkezköyspor bugün yapacağı son antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayacak.
PUAN KAYBI YAŞADI
Ligin ilk devresini 18 puanla lider durumda bitiren Silivrispor ikinci devrenin ilk haftasında evinde Beşyüzevlerspor’u konuk etti. Rakibi karşısında maça etkili başlayan ev sahibi ekip ikinci dakikada bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Kalan dakikalarda zayıf rakibi karşısında fark mücadelesi veren Silivrispor istediğini elde edemedi. Karşılaşmanın ikinci devrenin ilerleyen dakikalarında karambolde bir gol bulan konuk ekip karşılaşmada beraberliği yakaladı. Rakibi karşısında saha ve taraftarı önünde mücadele vermesine rağmen son vuruşlarda istediğini elde edemeyen Silivrispor tekrar öne geçemedi.Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sona erdi.
MAÇ SAAT 13.30’DA BAŞLAYACAK
 Lig’in ilk devresinde İstanbul’da oynanan ve Silivrispor’un 5-0’lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın rövanşında iki ekip Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Yarın oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.
F.KARAGÜMRÜKSPOR MORAL ARIYOR
Çerkezköyspor ile Silivrispor karşılaşması dışında ligde dört karşılaşma daha oynanacak. Haftaya ikinci sırada giren F.Karagümrükspor seyircisiz oynanacak olan karşılaşmada evinde Çorlu Gençlerbirliğispor’u konuk edecek. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma Vefa Sahası’nda saat 14.00’de oynanacak. Haftanın bir diğer önemli karşılaşmasında 14 puana sahip Akyazıspor evinde seyircisiz karşılaşmada 17 puana sahip Yeniköyspor’u konuk edecek. Akyazı Atatürk Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma 13.30’da başlayacak.
BEŞYÜZEVLERSPOR EVİNDE ÜÇ PUAN ARAYACAK
Ligin orta sıralarında bulunan Beşyüzevlerspor evinde Adapazarıspor karşısında üç puan arayacak. Her iki takım için büyük önem taşıyan karşılaşma Yıldıztabya Sahası’nda oynanacak ve karşılaşmada 14.00’de başlayacak. Ligde üst sıraları hedefleyen Sultanbeyli Belediyespor ise evinde Garajlar Taçspor’u konuk edecek. Pazar günü saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşma 75.Yıl Sahası’nda oynanacak.
HAFTANIN PROGRAMI
Çerkezköyspor-Silivrispor
F.Karagümrükspor-Çorlu Gençlerbirliğispor
Akyazıspor- Yeniköyspor
Sultanbeyli Belediyespor-Garajlar Taçspor
Beşyüzevlerspor-Adapazarıspor
PUAN DURUMU
1.Silivrispor 19
2.F.Karagümrüspor 18
3.Çorlu Gençlerbirliğispor 18
4-Yeniköyspor 17
5-Sultanbeyli Belediyespor 17
6-Adapazarıspor 16
7-Çerkezköyspor 16
8-Akyazıspor 14
9-Garajlar Taçspor 14
10-Beşyüzevlerspor 11
11-Vitraspor 2

0282 726 91 91
0282 747 65 10