Akyazı’da galip çıkmadı 1-1

Bölgesel Amatör Lig 12.Grup 13.hafta erteleme karşılaşmasında Akyazıspor evinde Yeniköyspor’u konuk etti. Rakibi karşısında öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan Akyazıspor karş?

8.02.2012 18:55:00 0
Akyazı’da galip çıkmadı 1-1
Çarşamba günü Akyazı Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Melis Özçiğdem yönetirken, yardımcılıklarını ise Ayhan Çalışkan ve Orhan Emiroğlu yaptı. Akyazıspor karşılaşmaya Semih**, Bahtiyar**, Erdi**, Şehmuz**, Hakan**, İlker**(Metehan**), Zafer**, İsmail**, Osman**, Gökhan**, Zekeriya**(Arda**) kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Yeniköyspor ise karşılaşmaya Ersin**, Hakan**, Yağız**, Ayhan**, İlker**(Kerim**), Serhan**(Yener**), Aykut**, Metin**, Sefer**, Şenol** ilk onbiri ile başladı.
AKYAZISPOR ÖNE GEÇTİ
Karşılaşmaya her iki ekipte etkili başlarken, ilerleyen dakikalara doğru konuk ekip Yeniköyspor üstünlüğü eline aldı. Şenol ve Sefer ile etkili olan konuk ekip istediği golü bulamadı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre 0-0 sona erdi. Karşılaşmanın ikinci devresine etkili başlayan taraf Akyazıspor oldu. Rakip kaleyi abluka altına almayı başaran Akyazıspor 70.dakikada Osman’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti.
1-1 SONA ERDİ

Karşılaşmanın kalan dakikaları büyük çekişmeye sahne oldu. Karşılaşmada mağlup durumda olan Yeniköyspor rakip kalede cesur şekilde gelerek beraberlik golü için bastırdı. Rakibinin boş alanlar bıraktığı yerde Akyazıspor Osman ile pozisyonları değerlendiremedi. Karşılaşmanın 83.dakikasında Yeniköyspor yaşanan karambolde beraberliği yakaladı. Sağ kanattan gelişen atakta Akyazıspor defans oyuncusu Hakan ters vuruş gerçekleştirerek skoru 1-1’e getiren golü kaydetti. Son dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada 1-1 sona erdi.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10