Veliköyspor, galibiyet peşinde

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de bulunan temsilcilerimizden Veliköyspor 11.hafta karşılaşmasında deplasmanda Marmaracıkspor’a konuk olacak. Haftaya moralsiz giren Veliköyspor rakibini mağlup ederek ilerleyen haftalara

10.02.2012 18:38:00 0
Veliköyspor, galibiyet peşinde

 Tekirdağ Süper Amatör Ligde oynadığı on karşılaşmada dört galibiyet, iki beraberlik ve dört mağlubiyet ile 14 puan toplayan temsilcimiz Veliköyspor hafta sonunda galibiyet arayacak.

VELİKÖYSPOR DİRENEMEDİ
 Tekirdağ Süper Amatör Liginde 9. haftaya dördüncü sırada giren Veliköyspor, 10. hafta karşılaşmasında şampiyonluk mücadelesi veren Tekirdağspor’u konuk etti. Deplasmanda takımını yalnız bırakmayan taraftarı sayesinde maça etkili başlayan Tekirdağspor ilk dakikalarda bir gol bularak karşılaşmada öne geçen taraf olmuştu. Gelen golle birlikte rahatlayan Tekirdağspor sahaya hükmetmeye başlayan taraf oldu. Etkili ataklarını sürüdüren Tekirdağspor bir gol daha bularak farkı ikiye çıkarmayı başarmıştı. Lig’de şampiyonluğa en yakın iki adaydan biri olan Tekirdağspor karşısında oyun disiplininden kopan temsilcimiz ilk yarının son dakikalarında kalesinde bir gol daha gördü. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekip Tekirdağspor’un 0-3 üstünlü bile bitti.
TEKİRDAĞSPOR ÜÇPUAN İLE AYRILDI
Maçın ilk yarısında bulduğu üç golle rahatlayan Tekirdağspor, ikinci yarıya da etkili başlayan taraf oldu. Rakip kaleyi çember altına alan rakibi karşısında kontra ataklarla etkili olmaya çalışan temsilcimiz Veliköyspor aradığı golü bulamadı. Karşılaşmanın son dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca, karşılaşmada Tekirdağspor’un 0-3’lık üstünlüğü ile sona erdi. Temsilcimiz aldığı mağlubiyetle 14 puanda kalarak Ligde beşinci sıraya düşerken, şampiyonluk adaylarından Tekirdağspor ise puanını 25’e yükselterek lider Velimeşespor’un puan kaybetmesini beklemeye devam etti. Velimeşespor’da deplasmanda Şarköyspor’u 3-0 farklı yenerek 26 puanla liderlik koltuğunu korumaya devam etti.
DEPLASMANDA ÜÇ PUAN ARANACAK
Bu sonuçlarla Tekirdağ Süper Amatör liginde 14 puanla beşinci sıraya düşen Veliköyspor, yarın deplasman da dokuz puanla altıncı sırada bulunan Marmaracıkspor ile karşı karşıya gelecek. Ahmet Taner Kışlalı stadyumunda yarın oynanacak karşılaşma saat 14.00’da başlayacak. Veliköyspor antrenörü Ahmet Sarı, Tekirdağspor ile kendi sahalarında oynadıkları karşılaşmadan mağlup oldukları için üzgün olduklarını, biran önce toparlanıp Marmaracıkspor karşılaşmasından üç puan ile dönmeyi hedeflediklerini söyledi.
Haber / Sedat KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10