“Suç oranları azalıyor”

Tekirdağ Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Tekirdağ Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği’ni (TASİAD) ziyaret etti. Tekirdağ Emniyet Müdürü Ali Yılmaz’ın ziyaretinde TASİAD Yönetim Kurulu Başk

Tekirdağ 13.02.2012 19:43:00 0
“Suç oranları azalıyor”

 Tekirdağ Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Tekirdağ Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği’ni (TASİAD)  ziyaret etti. Tekirdağ Emniyet Müdürü Ali Yılmaz’ın ziyaretinde TASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Özadalı, Başkan Yardımcıları Özkan Taşkıner ve Sadık Baş, Genel Sekreter Yunus Emre Pektanır ve AB Komisyon Başkanı Oktay Tekin hazır bulundu.

 

TÜRKİYE ORTALAMASINDAN DÜŞÜK

 

Ziyarette konuşan Emniyet Müdürü Yılmaz Tekirdağ ‘da suç oranlarının her geçen gün azaldığını ve Tekirdağ’daki suç işleme oranının Türkiye ortalamasına göre çok düşük seviyede olduğunu belirtti. Derneği faaliyetleri ile ilgili bilgi veren Dernek Başkanı Kasım Özadalı da “İş hacmini genişletmek adına mart ayı içerisinde Sudan ve Bulgaristan ‘a ticaret heyeti organize edeceğiz. Firma sahiplerini bilgilendirmek için İş sağlığı ve güvenliği eğitimi ile Türk Ticaret Kanunu bilgilendirme toplantısı gerçekleştireceğiz. Yapacağımız programlara tüm Tekirdağlıları davet ediyoruz” dedi.

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10