“Vahe Sofrasını ' Çerkezköy’de kuruldu

Ünlü manken Vahe Kılıçarslan’ın sunuculuğunu yaptığı “Vahe’nin Sofrası” programının 4. bölüm çekimleri Çerkezköy Pera Villa Pastaneleri’nde yapıldı. Vahe Kılıçarslan

Çerkezköy 13.02.2012 19:51:00 0
“Vahe Sofrasını

 Ünlü manken Vahe Kılıçarslan’ın sunuculuğunu yaptığı ‘Vahe’nin Sofrası’ programının 4. bölüm çekimleri Çerkezköy’de yapıldı. 

TÜRKİYE GÜZELİ DE KONUK OLDU
Cumartesi günleri saat 14.00’da Show TV’de yayınlanan ‘Vahe’nin Sofrası’ adlı televizyon programının bu haftaki çekimleri Çerkezköy Pera Villa Pastaneleri’nde gerçekleştirildi. Dün saat 16.00’da Çerkezköy’e gelen Vahe Kılıçarslan ve ekibinin bu bölümdeki sürpriz konuğu ise 2008 yılında düzenlenen güzellik yarışmasında birinciliği kazanan ünlü manken Serap Tunç oldu. Serap Tunç program esnasında pasta yapmada ve hamur açmadaki hünerlerini göstermeye çalıştı.
HAYRANLARI İLE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ
Pera Villa Pastaneleri’nin imalathane bölümünde başlayan çekimlerde ünlü manken Serap Tunç, kendi elleriyle hamur açarak pasta yaptı. Çekimler esnasında Pera Villa Pastaneleri sahibi Şahin Aktürk ile röportaj yapan Vahe Kılıçarslan, kendisinden pastaların tarifini istedi. Daha sonra Şahin Aktürk, Vahe Kılıçarslan ve ekibini Pera Villa’nın Atatürk Caddesi’ndeki şubesinde ağırladı. Vahe Kılıçarslan bir yandan yemeklerin tadına bakarken bir yandan da hayranları ile fotoğraf çektirdi. Yemekten sonra mutfağa geçen Vahe Kılıçarslan ve ekibi burada Çerkezköy’e has yemeklerin nasıl yapıldığını görüntüledi.  
ŞEHİRLERİ VE YEMEKLERİ TANITIYORUZ
“Vahe’nin Sofrası” programının yeni başladığını belirten Vahe Kılıçarslan, dördüncü bölüm çekimlerinin Çerkezköy’de gerçekleştirildiğini belirtti. İlk bölümünde Diyarbakır, Kırşehir ve Kapadokya’ya gittiklerini söyleyen Vahe Kılıçarslan, bu bölümün programın konuğu ünlü oyuncu Ceyda Ateş’in evinde son bulduğunu ifade etti. Vahe’nin Sofrası’nın ikinci bölümü ise Şanlıurfa, Kahraman Maraş ve Niğde’de gerçekleştirildi. 3. bölümde Trabzon, Rize, Ordu ve Samsun mutfaklarını inceleyen ekibin son durağı ise Çerkezköy oldu. Her hafta başka bir ile gittiklerini söyleyen Vahe Kılıçarslan, programda ziyaret ettikleri illerin yöresel tatlarının anlatıldığını ve izleyicilere şehri tanıtmaya çalıştıklarını belirtti.
Haber / Ahmet KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10