Otomobil ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı

Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Jotun Boya fabrikasının önündeki kavşakta, otomobil ile kamyonetin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. Yaralanan araç sürücü

Çerkezköy 14.02.2012 19:21:00 0
Otomobil ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı

 Organize Sanayi Bölgesi Gaffar Okkan Caddesi ve Ulusoy Caddesinin kesiştiği noktada dün saat 14.40 sıralarında meydana gelen kazada iki araç kafa kafaya çarpıştı.

İKİ KİŞİ YARALANDI
Gaffar Okkan Caddesinde seyir halinde olan Cüneyt Esen idaresindeki 34 YR 3209 plakalı Dacia Logan marka otomobil ile Ulusoy Caddesinde seyir halinde olan Selçuk Yürüken yönetimindeki 59 UY 219 plakalı Mitsubishi marka kamyonet dört yol ağzında kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile kamyonet ters döndü. Kazada yaralanan araç sürücüsü Cüneyt Esen olay yerine gelen ambulans ile Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, kamyonet sürücüsü Selçuk Yürüken de yakınları tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
ARAÇLARDA MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ
Kaza nedeniyle her iki araçta da maddi hasar meydana geldi. Kazanın ardından olay yerine gelen Çerkezköy Polisi, kaza yerinde güvenlik önlemi aldı. 34 YR 3209 plakalı araç çekici vasıtasıyla, kamyonet de vinç ile olay yerinden kaldırıldı. Kaza nedeniyle kısmen araç trafiğine kapanan yol, araçların olay yerinden kaldırılması ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan temizliğin ardından yeniden araç trafiğine açıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10