Model uçak kursları devam ediyor

Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi, Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün iş birliği ile başlatılan, Ata Modeli Uçak Kursu devam ediyor. Kursun

Çerkezköy 17.02.2012 18:44:00 0
Model uçak kursları devam ediyor

 Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi ile Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi’nin ortaklaşa çalışması ile başlatılan Ata Modeli Uçak Kursu Fevzipaşa İlköğretim Okulu ve Raif Dinçkök İlköğretim Okulu öğrencileri ile devam ediyor.

SERTİFİKA VERİLECEK
Model Uçak Kursu Usta Eğiticisi Kadriye Öztürk, Recep Arif Gabralı İlköğretim Okulu ve Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu’nda öğrenim gören 6. ve 7. sınıf öğrenciler için düzenlenen Ata Modeli Uçak Kursu’nun, şimdi ise Fevzipaşa İlköğretim Okulu ve Raif Dinçkök İlköğretim Okulu öğrencileri için devam ettiğini söyledi. Kursta kullanılan tüm malzemelerin, THK tarafından ücretsiz olarak temin edildiğini belirten Kadriye Öztürk, kurs sonunda öğrencilere Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi tarafından sertifika verileceğini ifade etti.
24 SAAT SÜRECEK
Şuana kadar Recep Arif Gabralı İlköğretim Okulu ve Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu’nda toplam 60 öğrenciye verilen kursların tamamlandığını söyleyen Kadriye Öztürk, “Devam eden kursumuzda 30 öğrencimiz bulunuyor. Günde 2 saat olmak üzere 12 gün devam edecek olan kursumuz, toplamda 24 saatlik bir süreçten oluşuyor. Kursta amacımız çocukların el becerilerini geliştirmek, çocuklarımıza grup çalışmasını aşılamak ve onlara sosyal bir etkinlik alanı oluşturmaktır. Model uçak kursuna katılmak isteyen öğrencilerimiz bunun için okul müdürlerine müracaat edebilir. Daha sonra okul müdürlerimiz Halk Eğitim Merkezi ile irtibata geçerek kurs talebinde bulunabilirler. Biz de üzerimize düşen görevi yerine getirmekten mutluluk duyarız” dedi.
Haber / Ahmet KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10