Mutlu haberlerle döndü

Geçtiğimiz günlerde Ankara’ya giderek çeşitli girişimlerde bulunan Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, önceki gün de İstanbul’da çeşitli temas ve ziyaretlerde bulundu.

Çerkezköy 22.02.2012 21:34:00 0
Mutlu haberlerle döndü
Geçtiğimiz günlerde Ankara’ya giderek çeşitli girişimlerde bulunan Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, önceki gün de İstanbul’da çeşitli temas ve ziyaretlerde bulundu.
ÇEŞİTLİ ZİYARETLERDE BULUNDU
AK Partili İl Genel Meclis Üyesi Hasan Karaca ve AK Partili Veliköy Belediye Meclis Üyesi Şahin Büyükkaban ile birlikte İstanbul’a giden Hanifi Belindir, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkan Yardımcısı ve Meclis 1.Başkan Vekili Av. Ahmet Selamet, İstanbul Beton Elemanları ve Hazır Beton Fabrikaları Sanayi A.Ş. (İSTON) Genel Müdürü Ahmet Ağırman ile Sarıyer Belediye Eski Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Koordinatörü Yusuf Tülün’ü ziyaret etti.
EĞİTİM İÇİN DESTEK İSTEDİ
Bölgenin sıkıntılarını, istek ve taleplerini dile getiren Belediye Başkanı Hanifi Belindir, görüşmelerin ardından değerlendirme yaptı. Veliköy’ün İstanbul ve Avrupa arasında kesişme noktasında bulunduğunu ve hızla büyüyen sanayisi ile Veliköy’ün, İstanbul’un arka bahçesi konumuna geldiğini ifade eden Belindir “İstanbul’un coğrafi konum  olarak yanımızda olmasının dışında, idari ve siyasi alanda yanımızda olması bizleri ayrıca mutlu etti” dedi. İlköğretim okulunun önümüzdeki dönem hizmete gireceğini, üniversite çalışmalarının ise devam ettiğini belirten Belindir, “Yeni eğitim kurumlarımızda bulunan kütüphane ve bazı ihtiyaçlar doğrultusunda İstanbul İl Milli Eğitim Müdürümüz Muammer Yıldız ile görüşme imkanı bulduk. Kendileri her zaman yanımızda olduklarını belirttiler” dedi.
DESTEK SÖZÜ ALDIK
İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkan Yardımcısı ve Meclis 1.Başkan Vekili Av. Ahmet Selamet’in de , Veliköy’e her türlü yardımı yapmanın kendileri açısından mutluluk olacağını ifade ettiğini söyleyen Belindir “Ayrıca alt yapı ve üst yapı hususunda İston Genel Müdürü Ahmet Ağırman ile görüştük. Her zaman yanımızda olduklarını, gerekli alt yapı ve üst yapı malzemeleri konusunda yardım yapacağı sözünü verdi. Araç ve ekipman hususunda ziyaret ettiğimiz İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Koordinatörü Yusuf Tülün de bölgemize yardım yapabilmelerinin ayrıca manevi değeri olduğunu belirtti” dedi.
Haber / Cem BÜLBÜL

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10