Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda yeni dönem

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Kuş’un resmi evrakta sahtecilik ve ikna yoluyla irtikap iddiasıyla geçtiğimiz ay tutuklanarak Silivri Cezaevi’ne gönderilmesinin ardından önceki

Çerkezköy 22.02.2012 21:39:00 0
Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda yeni dönem

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Vekili Vahdettin Sargın ve Başkan Yardımcısı Yaşar Balkan dün saat 10.30’da basın açıklaması yaptı. 

 

ERCAN AKIN’IN BAŞKAN YARDIMCILIĞI DÜŞTÜ

 

20 Şubat’ta gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında oda başkanlığına kendisinin Başkan Yardımcılığına da Yaşar Balkan’ın getirildiğini ifade eden Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili Vahdettin Sargın “Önceki gün Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte toplantı yaptık. Başkan Yardımcısı Ercan Akın’ın katılmadığı toplantıda 5’e 1 oyla başkan vekilliğine seçildim. Ercan Akın’ın ise bu toplantıda başkan yardımcılığı düşürülerek Yaşar Balkan tekrar başkan yardımcılığına atandı” diyerek aldığı karardan dolayı yönetim kuruluna teşekkür etti. 

 

“TÜM SORUNLARI ORTADAN KALDIRACAĞIZ”

 

Bu süreçten sonra görevlerine layıkı ile devam edeceklerini ifade eden Sargın “Yolumuza uygun adımda devam ediyoruz. Yönetim Kurulu üyelerimizle birlik olup sorunları aşmak için burada olmaya devam edeceğiz. Daha yeniyiz ve zamanla inşallah bu sorunları ortadan kaldırıp yepyeni bir şekilde görevimizi yerine getireceğiz. Üyelerimizle yakın zamanda bir toplantı yapıp kendimi ve arkadaşlarımızı tanıtmak istiyorum. İki sene sonra ben de adaylığımı koymak istiyorum” dedi.

 

YAŞAR KUŞ’UN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

 

Yaşanan süreçte Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın ve Yönetim Kurulu üyelerinin zor bir süreçten geçtiğini ifade eden Başkan Vekili Sargın “40 günlük süreçte bu görevi yerine getirmeye çalıştık. Bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz” diye konuştu. Basın mensuplarının cezaevinde bulunan Başkan Yaşar Kuş’un doğum gününü hatırlatması üzerine konuşan Sargın “Yaşar Kuş’un doğum gününü kutluyorum. Arkadaşlarımız kendisi ile görüştüğünde çok duygulanmış. Kendisini seviyoruz. Bütün üyelerine elinden geldiği kadar gece gündüz yardım etmeye çalışmıştır” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10