Edirnespor Gençlik Kulubü tek golle kazandı

BAL ligi 11. grub maçında Edirnespor GK’nın cezası nedeniyle 25 Kasım stadında seyircisiz Avcılar Belediyespor’u konuk etti. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan Edirnespor GK Sertaç’ın ayağÄ?

26.02.2012 20:57:00 0
Edirnespor Gençlik Kulubü tek golle kazandı
Pazar günü oynanan karşılaşmayı Oktay Taş yönetirken yardımcılıklarını ise İbrahim Akbaş ve Ünal Ürkmez yaptı. Edirnespor Gençlik Kulübü karşılaşmaya Abdullah **** Emrah *** (84 Tugay *) Caner ** Fatih ** Gökhan *** Sertaç **** Kayahan *** Rahim *** ( 68 Üzeyir **) Serkan *** Reha ** ( 78 Nuriman *) Cenk * ilk onbiri ile çıkarken, Avcılar Belediyespor: Mehmet ** Cüneyt ** Mennan *** Hasan *** Levent *** Onur ** Sonat *** ( 55 Sercan ***) Bülent * (50 Mahmut **) Salih *** Berdan ** (70 Sevdet *) Savaş **
Kadrosu ile karşılaşmaya çıktı.
ÖNE GEÇTİ
Vali Gökhan Sözer, Belediye Başkan yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak, Edirnespor GK Başkanı Hakan Sedefçi’nin izlediği müsabakaya Edirnespor GK hızlı başlasa ve daha istekli görünse de gol yollarındaki beceriksizlikler 37. dk ya kadar sürdü.Bu dakikada ceza yayı üzerinde topla buluşan Sertaç mükemmel bir vole ile meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu 1-0. Bu gol ilk yarının da skoru oldu.
1-0 SONA ERDİ

Edirnespor GK ikinci yarıya da hızlı başladı 59. dk da Ganal’lı oyuncusu Rahim sağdan ceza alanı içinde çok müsait durumdaki Cenk’e pasını verdi. Kaleci ile birebir karşı karşıya kalan Cenk topa biraz geç kalınca pozisyon kayboldu ve Edirnespor GK %100 bir golden oldu. 76. dk da bu sefer Edirnespor GK kalesi çok büyük tehlike atlattı. Bu dk da Sercan sağdan topu sürdü çaprazdan ceza alanına girer girmez harika vurdu, kaleci Abdullah aynı güzellikte bir refleksle topu kornere tokatladı. 77. dk da bu sefer Emrah ceza yayı üzerinde bekleyen Cenk’e pasını verdi, Cenk çok müsait durumda düzeltti ve vurdu ama top çok farklı bir şekilde auta çıktı. Maçın sonlarına doğru konuk takım daha etkili göründü. 82. dk da Salih ceza yayı üzerinden yerden çok sert vurdu kaleci Abdullah yine harika bir şekilde yatarak topa sahip oldu ve gole izin vermedi. Müsabaka 1-0 sona erdi. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10