Marmara Belediyeler Birliği toplandı

Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir ve Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Afyon’da Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen “2011 yılı değer

Malkara 26.02.2012 20:59:00 0
Marmara Belediyeler Birliği toplandı

Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir ve Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Afyon’da Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen “2011 yılı değerlendirme-2012 yılı planlama toplantısı”na katıldı.

 

3 GÜN SÜRDÜ

 

Afyon Korel Otel’de düzenlenen 3 günlük toplantı Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin açılış konuşması ile başladı. Program kapsamında belediye başkanları arasında deneyim paylaşımı ve istişare toplantılarının yanı sıra belediyecilik sistemindeki yeni gelişmeler de masaya yatırıldı. Programda Uzman Eğitmen Sıtkı Aslanhan tarafından belediye başkanlarına “İletişim ve Empati” konusunda bilgilendirme yapıldı.

 

SORUNLARI DİLE GETİRDİLER

 

Marmara Belediyeler Birliği’ne üyeliği bulunan 115 belediye başkanının katıldığı programda Birlik Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin açılış konuşmasının ardından söz alan ilçe ve belde belediye başkanları belediyelerin karşılaştıkları çeşitli sorunları dile getirdi.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10