Pehlivanların yağ kazanı ve ibriklerini çaldılar

Edirne Sarayiçi'ndeki Er Meydanı'nda yapılan tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde pehlivanların yağlandığı 3 ibrik ile yağın konulduğu kazan çalındı.. Piyasa değeri 10 bin TL olan bakır mal

Çerkezköy 29.02.2012 20:01:00 0
Pehlivanların yağ kazanı ve ibriklerini çaldılar
Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin yapıldığı Sarayiçi'ndeki Er Meydanı'nda belediyeye ait bir depoda saklanan pehlivanların yağlandığı 3 bakır ibrik ile zeytinyağının konulduğu kazan, hafta sonu demir parmaklıklar ve demir kapı kırılarak çalındı.
CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Hırsızlık olayına ilişkin çalışma başlatan Edirne Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şubesi ekipleri, bakırların N.D., S.M. ve M.F. tarafından çalındıktan sonra her biri 600 TL’ye hurdacılık yapan N.M.'ye satıldığını tespit etti. Hurdacı N.M.'nin deposunda yapılan aramada 3 ibrik ile 1 kazan, preslenerek ezilmiş halde bulundu. Polisteki sorgularının ardından adliye'ye sevk edilen N.D., S.M. ve M.F., çıkarıldıkları mahkemece 'nitelikli hırsızlık', suçundan, hurdacı N.M. ise 'hırsızlık malını bilerek satın almak' suçundan tutuklanarak Edirne Kapalı Cezaevi'ne konuldu.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10