"Üç Boyutlu Katı Modelleme Kursu" açıldı

Vize Halk Eğitim Merkezi tarafından 'Üç Boyutlu Katı Modelleme Kursu' açıldı. Kursla ilgili bilgi veren Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Sağlam, açtıkları kurs ile öğrencilere farklı iş kolla

Bölgede Gündem 5.03.2012 19:38:00 0
"Üç Boyutlu Katı Modelleme Kursu" açıldı

Vize Halk Eğitim Merkezi tarafından "Üç Boyutlu Katı Modelleme Kursu" açıldı. Kursla ilgili bilgi veren Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Sağlam, açtıkları kurs ile öğrencilere farklı iş kollarında çalışma imkanı sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

 

VERİMİ ARTIRACAK BİREYLER YETİŞTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ

 

Kurs sayesinde çağın gereklerine uygun tasarım yapmanın yanı sıra, analitik düşünerek, modelleme yapabilecek bireyler yetiştireceklerini söyleyen Sağlam, “Üretimin her aşamasında tasarımı iyileştirmeye yönelik çalışabilecek ve iş yerlerindeki verimliliği artıracak bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Makine resim konstrüksiyonu öğretmeni Emre Deniz'in eğiticiliğinde kursiyerler, aldıkları eğitim sonunda endüstrinin lider firmalarında iş bulma imkanlarına sahip olacaklar veya bulundukları konumda kaliteyi artırma, maliyeti düşürme, çevreye duyarlı üretim yapma gibi konularda anahtar rol oynayacaklar” dedi.

 

ÖNCEDEN FİKİR SAHİBİ OLACAKLAR

 

Ağırlıkla ürün geliştirme konusunda yenilikçi bir yol izleyebilecek olan kursiyerlerin, ürün gerçek hayata geçmeden önce sanal ortamda bire bir modellerini yapabileceklerini ifade eden Sağlam “Bu sayede maliyet, dayanım, ergonomiklik, şıklık gibi konularda önceden fikir sahibi olacaklar" dedi. Üç Boyutlu Katı Modelleme Kursunun, 3 ay süreceği ifade edildi.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10