Veliköyspor evinde, Sitespor deplasmanda

Süper Amatör Lig’de 15.hafta yarın oynanacak olan 5 karşılaşma ile tamamlanacak. Lig’de son haftalarda düşüş içinde olan Veliköyspor, evinde Çorluspor’u konuk ederken, alt sıralardan kurtulma mücad

9.03.2012 19:27:00 0
Veliköyspor evinde, Sitespor deplasmanda

 Süper Amatör Lig temsilcilerimiz Veliköyspor ile Sitespor ligin on beşinci haftasında zorlu karşılaşmalara çıkacak.

18 PUANI BULUNUYOR
Lige şampiyonluk parolası ile başlamasına rağmen ilerleyen haftalarda zirve yarışından uzaklaşan Veliköyspor son hafta karşılaşmasında ligin dibinde yer alan Tekirdağ Anadolu Lisesispor’a konuk oldu. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyamayan Veliköyspor rakibinin tek golüne engel olamayarak karşılaşmadan 1-0 mağlubiyet ile ayrılmıştı. Veliköyspor ile Çorluspor ligin 6.haftasında Çorlu’da karşı karşıya gelmiş temsilcimiz karşılaşmadan 2-1’lik sonuçla yenik ayrılmıştı. Veliköyspor ligde oynadığı 14 karşılaşmada 18 puan toplarken, Çorluspor ise 18 puanla averajla beşinci sırada yer alıyor.
13.00’DE BAŞLAYACAK
Veliköyspor ile Çorluspor ligin 18.haftasında Veliköy Sahası’nda karşı karşıya gelecek.
Taner Demir, Hasan Işık ve Serhat Ekmekçi hakem üçlüsünün yöneteceği karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.
SİTESPOR ALT SIRALARDAN KURTULMAK İSTİYOR
Bu sezon lige yükselen Sitespor ise ligin dibinden kurtulmak istiyor. Mücadele ettiği karşılaşmalarda iyi oyun ortaya koymasına rağmen puan alamayan Sitespor son hafta karşılaşmasında evinde Şarköyspor’u konuk etti. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan Sitespor ilk devre bulduğu golle rahatladı.İkinci devrede de ataklarını devam ettiren ve farkı ikiye çıkaran Sitespor kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. Konuk ekip Şarköyspor son dakikalarda bulduğu golle farkı bire indirmesine rağmen istediğini elde edemedi. Sitespor ile Şarköyspor arasında ligin ilk devresinde oynanan karşılaşma ise golsüz eşitlik ile tamamlanmıştı. Sitespor ligde 12 puanla yedinci sırada bulunuyor.
VELİMEŞE LİDER DURUMDA
Ligde oynadığı 14 karşılaşmada 38 puan toplayarak lider giren Velimeşe Belediyespor ise Sitespor karşılaşmasından galibiyet ile ayrılarak kalan üç haftaya avantajlı girmek istiyor. Son karşılaşmasında Çorlu Sanayispor’u deplasmanda 3-1 mağlup eden Velimeşe Belediyespor hafta içinde yaptığı antrenmanlarla maç saatini beklemeye başladı.
KARŞILAŞMA VELİMEŞE SAHASI’NDA OYNANACAK
Velimeşe Belediyespor ile Sitespor Pazar günü saat 13.00’de Velimeşe Sahası’nda üç puan mücadelesi verecek. Bu zorlu karşılaşmayı ise Okan Dereli, Zafer Demirel ve Sedef Aktan hakem üçlüsü yönetecek.
3 KARŞILAŞMA DAHA VAR
Ligde temsilcilerimizin dışında üç karşılaşma daha oynanacak. Lider Velimeşe Belediyespor’u takibini sürdüren Tekirdağspor evinde Çorlu Sanayispor’u konuk edecek. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise 13 Kasım Sahası’nda oynanacak. Alt sıraları ilgilendiren karşılaşmada ise Şarköyspor evinde Tekirdağ Anadolu Lisesispor’u konuk edecek. Malkara 14 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’de başlayacak. Ligin dibinden kurtulmak isteyen Malkaraspor ise deplasmanda Marmaracıkspor’a konuk olacak. Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda yarın oynanacak olan karşılaşma 13.00’de başlayacak. 

0282 726 91 91
0282 747 65 10