VELİKÖYSPOR RAHAT KAZANDI

Tekirdağ U-19 Ligi C Grubu’nda temsilcilerimizi karşı karşıya getiren karşılaşmada Sitespor U-19 Futbol Takımı Veliköyspor U-19 Futbol Takımını konuk etti. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan ka

11.03.2012 12:56:00 0
VELİKÖYSPOR RAHAT KAZANDI

Tekirdağ U-19 Ligi C Grubu’nda haftanın önemli karşılaşmasında Veliköyspor U-19 Futbol Takımı deplasmandan üç puan ile döndü.

 

13.00’DE BAŞLADI

 

Cumartesi günü Kapaklı Sahası’nda saat 13.00’de başlayan karşılaşmaya ev sahibi ekip Sitespor U-19 Futbol Takımı 1-Okan, 2-Özden, 3-Veli, 4-Ferdi, 5-Erdal, 6-Şükrü, 7-Okan, 8-Yusuf, 9-Zafer, 10-Suat, 11-Kadir ilk on biri ile başlarken, konuk ekip Veliköyspor U-19 Futbol Takımı ise 1-Emre, 2-Emre K, 3-Bülent, 4-Canberk, 5-Hakan, 6-Onur, 7-Emre E, 8-Emrah, 9-Hakan D, 10-Gökhan, 11-Tolgahan ilk on biri ile başladı.

 

İKİ EKİPTE ETKİLİ OLDU

 

Ligde şampiyonluğu hedefleyen Veliköyspor U-19 Futbol Takımı ilk dakikalarda kontrollü bir oyun ortaya koyarken Sitespor U-19 Futbol Takımı ise organize ataklarla rakip kalede gol aramaya çalıştı. Karşılaşmanın 5.dakikasında Veliköyspor U-19 Futbol Takımı atağında Gökhan’ın ceza sahası dışından gerçekleştirdiği sert vuruşunu kaleci Okan iki hamlede kontrol etti. 8.dakikada Sitespor U-19 Futbol Takımı atağında Okan’a yapılan müdahalenin ardından karşılaşmanın hakemi serbest vuruş kararı verdi. Suat’ın doğrudan kaleye gönderdiği topu kaleci Emre son anda kornere çeldi.

 

SİTESPOR YÜKLENDİ 

 

Rüzgarı arkasına alan Sitespor U-19 Futbol Takımı bu dakikalarda oyunu Veliköyspor U-19 Futbol Takımı yarı alanına yıktı. Sağlı sollu ataklarla etkili olmaya çalışan Sitespor U-19 Futbol Takımı Okan ve Suat ile geliştirdiği ataklarda istediğini elde edemedi. Karşılaşmanın 20.dakikasında Sitespor U-19 Futbol Takımının sağ kanattan kullandığı taç atışından ceza sahası içine gönderilen topa Veliköyspor U-19 Futbol Takımı savunmasından Canberk ters vuruş yaptı. Kaleye giden top direğin üstünden auta çıktı.

 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

 

İlk devrenin ilerleyen dakikalarına doğru Veliköyspor U-19 Futbol Takımı oyuna ortak oldu. İlerleyen dakikalara doğru Veliköyspor U-19 Futbol Takımı rakibi karşısında baskılı bir oyun sergiledi. Orta alan hakimiyetini de eline almayı başaran Veliköyspor U-19 Futbol Takımı sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol aradı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı.

 

VELİKÖYSPOR ÖNE GEÇTİ

 

Karşılaşmanın ikinci devresine konuk ekip Veliköyspor U-19 Futbol Takımı etkili başladı. 46.dakikada gelişen Veliköyspor U-19 Futbol Takımı atağında ceza sahası içine giren Gökhan yerden düzgün vuruşla topu ağlara göndererek Veliköyspor U-19 Futbol Takımını 1-0 öne geçirdi. Gelen golün şokunu üzerinden atmaya çalışan Sitespor U-19 Futbol Takımı rüzgarda rakip kalede etkili olamadı. Farkı ikiye çıkarmak için rakip kaleye yüklenen Veliköyspor U-19 Futbol Takımı geliştirdiği ataklarda Hakan ve Tolgahan ile önemli pozisyonlardan yararlanamadı.

 

FARK İKİYE ÇIKTI

 

Önde olmanın avantajını iyi değerlendiren Veliköyspor U-19 Futbol Takımı kontrollü oyunu sürdürdü. Müsabakanın ilerleyen dakikalarında Sitespor U-19 Futbol Takımı beraberlik için risk aldı. Sitespor U-19 Futbol Takımının gol aradığı dakikalarda Veliköyspor U-19 Futbol Takımı ikinci golü aradı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Veliköyspor U-19 Futbol Takımı Gökhan ile farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen Veliköyspor U-19 Futbol Takımı atağında Tolgahan’ın pası ile defansın arasına iyi sarkan Gökhan düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı.

 

SİTESPOR PUANLA TANIŞAMADI

 

Farkın ikiye çıkmasının ardından oyunda rahatlayan Veliköyspor U-19 Futbol Takımı kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. İstediği oyunu bir türlü sahada sergilemeyen Sitespor U-19 Futbol Takımı ise gol bulamadı. Ataklarını sıklaştıran Veliköyspor U-19 Futbol Takımı 81.dakikada Tolgahan ile skoru 3-0 yaptı. Sağ kanattan Tolgahan’ın kullandığı korner atışı direkt kaleye giderek skor 3-0 oldu. Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada konuk ekip Veliköyspor U-19 Futbol Takımı’nın 3-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Veliköyspor U-19 Futbol Takımı bu galibiyet ile puanını 7 yaparken, Sitespor U-19 Futbol Takımı ise üçüncü hafta sonunda da puanla tanışamadı.

 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10