Veliköyspor galibiyeti hatırladı 4-0

Tekirdağ Süper Amatör Ligde orta sıralarda mücadele eden temsilcimiz Veliköyspor evinde Çorluspor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun ortaya koyan Ve

13.03.2012 18:48:00 0
Veliköyspor galibiyeti hatırladı 4-0

Süper Amatör Ligde inişli çıkışlı bir mücadele ortaya koyan Veliköyspor 15.hafta karşılaşmasında evinde Çorluspor’u konuk etti.

 

VELİKÖYSPOR ÖNE GEÇTİ

 

Pazar günü Veliköy Sahası’nda saat 13.00’de başlayan karşılaşmaya her iki ekipte üç puan için çıktı. İlk dakikalar karşılıklı ataklarla geçildi. Veliköyspor kendi evinde oynamanın avantajını kullanmak istedi. Alt sıralardan kurtulmak isteyen Çorluspor ilk dakikalarda istediği oyunu temsilcimize kabul ettiremedi. Veliköyspor ilk dakikalarda atak bir futbol sergiledi. Kontrolü de elinde bulunduran Veliköyspor organize ataklarla rakibinin üzerine gitmeye başladı. Karşılaşmanın  ilk golü Gökhan Küçük’ün ayağından geldi. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içine giren Gökhan Küçük yerden düzgün vuruşla topu ağlara göndererek Veliköyspor’u 1-0 öne geçirdi.

 

FARK İKİYE ÇIKTI

 

Golün ardından her iki ekipte ataklarını sürdürdü. Çorluspor 1-0 geriye düştükten sonra beraberliği yakalamak için mücadele etti. Veliköyspor ise önde olmanın avantajını kullanarak skor farkını ikiye çıkarmak istedi. Savunmasını iyi kurgulayan ileri de  çabuk çoğalan Veliköyspor etkili oyununu sürdürdü. İkinci gol için iyice yüklendi. İlk devre sona ermeden en azından beraberlik için yüklenen Çorluspor savunmasında açıklar verdi. Bunu iyi değerlendiren Onur takımının ikinci golünü kaydetti.

 

İLK DEVRE VELİKÖYSPOR’UN  ÜSTÜNLÜĞÜ İLE SONA ERDİ

 

Gelen golle birlikte farkı ikiye çıkartan ev sahibi ekip kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. Çorluspor ise istediği pozisyonları bulmakta zorlandı. Ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip Veliköyspor ilk devrenin son dakikalarında Sinan ile farkı üçe çıkardı. Sol kanattan gelişen Veliköyspor atağında Çorluspor savunması arasına iyi sarkan Sinan düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 3-0 yaptı. Veliköyspor karşılaşmada kaydettiği üçüncü golle birlikte büyük bir avantaj elde etti. İlk devrede gelişen karşılıklı ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Veliköyspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

TEMSİLCİMİZ İKİNCİ DEVREDE DE ÜSTÜNLÜĞÜNÜ SÜRDÜRDÜ

 

İlk devrenin sona ermesinin ardından ikinci devre yine atak bir futbol ile başladı. Veliköyspor ikinci devrede önde olmanın avantajını kullanarak karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmak istedi. Güçlü rakibine karşı pozisyon bulmada da zorlanan Çorluspor savunmasında da sık sık hatalar yapmaya başladı. Veliköyspor Çorluspor’un hatalarını değerlendirmeye başladı.

 

21 PUANA YÜKSELDİ

 

Tamamen oyunu rakip yarı alana yıkan Veliköyspor geliştirdiği ataklarda istediği dördüncü golü bulamadı. Çorluspor en azından bir gol için geliştirdiği ataklarda gole ulaşamadı. Veliköyspor etkili oyununu karşılaşma boyunca sürdürdü. Orta alanda topu daha fazla ayağında tutan Veliköyspor istediği atakları da gerçekleştirdi. Karşılaşmanın son dakikalarında Veliköyspor dördüncü golüne ulaştı. Dördüncü gol Kaptan Musa’dan geldi. Gelişen organize Veliköyspor atağında Musa topla buluştu. Vuruşunda top filelere gitti.(0-4). Oyunun son bölümleri ise yine Veliköyspor’un etkili oyunu ile tamamlandı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında gelişen ataklarda başka gol olmayınca Veliköyspor rakibini 4 gol ile geçerek puanını 21’e yükseltti.

 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10