Kalitemiz her geçen gün artıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Yönetimi, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Çerkezköy Sağlık Grup Başkanlığını, Çerkezköy Devlet Hastanesi, Özel Çerkezköy Hastanesi ve Özel

Çerkezköy 14.03.2012 18:09:00 0
Kalitemiz her geçen gün artıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çerkezköy İlçe Başkanı Vahap Akay, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayfer Dönmez ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, hastaneleri ziyaret ederek, sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı'nı kutladı.

 

SAYGIN VE ONURLU BİR MESLEK

 

Cumhuriyet Halk Partili heyet ilk olarak Çerkezköy Sağlık Grup Başkanı Olcay Palak’ı ziyaret etti. Sağlık çalışanlarının bu kutsal, saygın ve onurlu mesleğin gereklerini büyük özveriyle yerine getirdiğini belirten CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Vahap Akay, Palak’a çiçek vererek tüm hekimlerin ve sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı.

 

 “43 AİLE HEKİMİ BULUNUYOR”

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sağlık Grup Başkanı Olcay Palak da, Çerkezköy’de sağlık alanında doktor sayısı ve branşlarda sayı arttığı için çok fazla sıkıntı yaşanmadığını belirtti. Çerkezköy’de aile hekimliğine 41 hekim ile başladıklarını ve şuanda Çerkezköy’de 43 aile hekiminin bulunduğunu belirten Palak “Çerkezköy’ün nüfusu bir yılda 8 bin arttığına göre üç aile hekimi ihtiyacımız doğuyor” dedi. 

 

İKİ AYDA 111 BİN HASTA BAKTIK

 

CHP heyeti Sağlık Grup Başkanlığının ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Necati Karaoğlu’nu ziyaret etti. CHP2lilere hastanenin çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Başhekim Karaoğlu, “Devlet Hastanesi'nde günlük olarak 2 bin 500 vatandaşımıza poliklinik hizmeti veriyoruz. 2010-2011 yılları arasında hastanemize eksik cihazları kazandırdık. Ocak ayında 57 bin, Şubat ayında ise 54 bin hastaya baktık. Yakın zamanda yeni devlet hastanemizin inşaatı başlarsa, iki sene içinde tamamlanmasını hedefliyoruz” dedi. 

 

“TEŞEKKÜR EDİYORUM”

 

ENG hizmetinin de Tekirdağ’da sadece merkez ve Çerkezköy’de bulunduğunu ifade eden Başhekim Karaoğlu, “Çorlu’da oturan vatandaşlar ENG hizmeti için Çorlu’da muayene olup tedavisini Çerkezköy’de devam ettiriyorlar. Sağlık hizmetlerimiz her geçen gün kaliteli bir hale geldi” dedi. CHP’liler Karaaoğlu’na çiçek vererek kendisinin Tıp Bayramını kutlarken,  Karaoğlu da ziyaret dolayısıyla CHP’lilere teşekkür etti. Vahap Akay ve beraberindekiler, Özel Çerkezköy Hastanesi ve Özel Optimed Hastanesi’ni de ziyaret etti. 

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10