AK Parti’den Esnaf Kooperatifi’ne ziyaret

Malkara Ak Parti ilçe yönetimi geçtiğimiz ay olağan genel kurulunu yaparak tekrar seçimleri kazanan SS Malkara Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi Başkanı Haşim Dönmez'i ziyaret etti.

Çerkezköy 20.03.2012 20:03:00 0
AK Parti’den Esnaf Kooperatifi’ne ziyaret
AK Parti Malkara İlçe Başkanı Bulut Yıldırım, Başkan Yardımcısı Recep Kartay, Kadın Kolları Başkanı Selma Çolak ve yönetim kurulundan oluşan Ak Parti ilçe yönetimi, geçtiğimiz ay gerçekleştirilen SS Malkara Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi başkanlığı seçimlerinde yeniden başkanlığa seçilen Haşim Dönmez'i ziyaret etti.
HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Ziyarette konuşan AK Parti İlçe Başkanı Bulut Yıldırım, "Malkara esnafı deneyimli ve tecrübeli başkan Haşim Dönmez'le yola devam demiştir. Biz de kendisini kutluyor ve seçimlerin Malkara'ya, ilçe esnafımıza hayırlı olmasını diliyor, başkanımızın başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz" dedi.
ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİ VERDİ

Kooperatif Başkanı Haşim Dönmez de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Ak Parti ilçe yönetimine ziyaretlerinden dolayı ben de yönetim kurulu adına teşekkür ediyor, bizler de Ak Parti İlçe Başkanı ve yönetimine çalışmalarında başarılar dileriz" dedi. Başkan Dönmez, AK Partili heyete kooperatifin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10