Yaya geçidinde korkutan kaza

Kapaklı Çok Programlı Lisesi önünde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Yoldan karşıya geçmek isterken bir aracın çarpması sonucu yaralanan lise öğrencisi Bahar Tekiner, olay yerine gelen amb

Çerkezköy 20.03.2012 20:13:00 0
Yaya geçidinde korkutan kaza

Kapaklı Çok Programlı Lisesi önünde dün saat 10.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında bir öğrenci yaralandı. Üniversite sınavına hazırlanan 12. sınıf öğrencisi Bahar Tekiner, öğretmenleriyle görüşmek için geldiği okulundan evine dönerken, yaya geçidi üzerinde kendisine bir aracın çarpması sonucu yaralandı.

 

YAYAYA ÇARPTI

 

Edinilen Bilgiye göre, üniversite sınavına hazırlanan Kapaklı Çok Programlı Lisesi 12. sınıf öğrencisi Bahar Tekiner, öğretmenleriyle görüşmek için okula geldi. Saat 10.00 sıralarından okuldan çıkan Bahar Tekiner’e Necati Efe yönetimindeki 34 HJ 234 plakalı Renoult Flash marka otomobil çarptı. Aracın aşırı hızlı olması nedeniyle meydana geldiği iddia edilen kazada, çarpmanın etkisi ile metrelerce uzağa sürüklenen Bahar olay yerine gelen 112 Ambulans ile Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

AYAĞI KIRILDI

 

Hastanede tedavi altına alınan Bahar Tekiner’in sağ ayağının kırıldığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kazanın ardından, araç sürücüsü Necati Efe de ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Haber / Sedat KARDEŞ
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10