Çerkezköyspor bir puan ile kapattı

Bölgesel Amatör Lig 12.Grup’ta 20.hafta oynanan beş karşılaşma ile tamamlandı. Lig’de mücadele eden temsilcilerimizden Çerkezköyspor evinde konuk ettiği Sultanbeyli Belediyespor ile 1-1 berabere kalırken, h

21.03.2012 20:41:00 0
Çerkezköyspor bir puan ile kapattı

Çerkezköyspor hafta sonunda kendi evinde konuk ettiği Sultanbeyli Belediyespor karşısında öne geçmesine rağmen haftayı bir puanla kapattı.

 

HAFTAYA GENEL BAKIŞ 

EVİNDE MÜCADELE ETTİ

 

Bölgesel Amatör Lig 12.Grup 20.hafta karşılaşmasında Çerkezköyspor evinde Sultanbeyli Belediyespor’u konuk etti. Rakibi karşısında maça etkili başlayan temsilcimiz Çerkezköyspor karşılaşmanın 3.dakikasında Mehmet Narin’in ayağından bulduğu golle öne geçti. Gelen golle rahatlayan Çerkezköyspor kalan dakikalarda fark mücadelesi verirken, konuk ekip etkili hücumlarla beraberlik için bastırdı. Her iki takımında atak bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmanın ilk devresinin son dakikasında konuk ekip Sultanbeyli Belediyespor Emrah’ın ayağından bulduğu golle beraberliği yakaladı.

 

24 PUANA YÜKSELDİ

 

Karşılaşmanın ilk devresi 1-1 sona ererken, ikinci devreye de her iki takımda etkili başladı. Taraftarının desteği ile galibiyet golünü arayan Çerkezköyspor geliştirdiği ataklarda istediğini elde edemedi. İlk devreye nazaran ikinci devre kontra ataklarla etkili olmaya çalışan konuk ekip Sultanbeyli Belediyespor ise cılız ataklarla galibiyet golünü bulamadı. Her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada 1-1 sona erdi. Bir puan ile ayrılan Çerkezköyspor puanını 24’e, Sultanbeyli Belediyespor ise 27 puana yükseldi.

 

FARK İKİYE ÇIKTI

 

Bölgesel Amatör Lig, 12. Grup lideri Fatih Karagümrük, ise  Sakarya temsilcisi AS Akyazıspor’u Vefa Stadında konuk etti. Rakibi karşısında baştan sona etkili bir oyun sergileyen kırmızı-siyahlılar, 10.dakikada Mustafa Kurtay’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. İkinci devreye de etkili başlayan kırmızı-siyahlılar, Mustafa Kurtay ve Abdullah Koparan işbirliğinde ikinci golü buldu. Abdullah’ın pası ile ceza alanına giren Mustafa, düzgün bir vuruş ile AS Akyazıspor kalecisi Semih’i mağlup etti, 2-0

 

LİDERLİĞİ BÜYÜK ÖLÇÜDE GARANTİLEDİ

 

Ataklarını devam ettiren ev sahibi ekip F.Karagümrükspor 64. dakikada Turgut yine mükemmel bir pas ile Eray’ı gördü, Eray, Emre’ye çıkarttı, Emre maçın skorunu ilan etti, 3-0. Bu skor ile Fatih Karagümrük puanını 39 yaptı ve grup liderliğini büyük ölçüde garantiledi. AS Akyazıspor ise 24 puanda kaldı ve iki sıra geriledi ve 7. sıraya düştü

 

ÇORLU GENÇLERBİRLİĞİSPOR DEPLASMANDA MÜCADELE ETTİ

 

Silivrispor’un bay geçtiği haftada üçüncü sırada bulunan Adapazarıspor ise evinde Çorlu Gençlerbirliğispor’u konuk etti. Her iki takım açısından büyük önem arz eden karşılaşmaya etkili başlayan ev sahibi ekip Adapazarıspor 14.dakikada Zülküf’ün ayağından bulduğu golle öne geçti. Kalesinde gördüğü golün şokunu üzerinden çabuk atan Çorlu Gençlerbirliğispor 16.dakikada Sercan ile beraberlik golünü buldu. İlk devrenin ilerleyen dakikalarında rakip kaleyi abluka altına alan ev sahibi ekip Adapazarıspor Semih’in golü ile karşılaşmada tekrar öne geçti.

 

ADAPAZARISPOR YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRDÜ

 

Karşılaşmanın ilk devresini önde tamamlayan ev sahibi ekip ikinci devrede de etkili oyununu sürdürdü. Sağlı sollu ataklarla Çorlu Gençlerbirliğispor kalesini abluka altına alan ev sahibi ekip Adapazarıspor oyuna ikinci devre dahil olan Leandro’nun ayağından farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada ev sahibi ekip Adapazarıspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Son haftalardaki yükselişini sürdüren Adapazarıspor puanını 35 yaparak ikinci sırada kendine yer buldu. Çorlu Gençlerbirliğispor ise 21 puanla 10’uncu sıraya kadar geriledi.

 

ZORLU KARŞILAŞMADAN GALİP ÇIKMADI

 

Bölgesel Amatör Lig 12.Grup 20.haftasında grupta kritik günler geçiren Beşyüzevlerspor ile Garajlar Taçspor karşı karşıya geldi. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde Garajlar Taçspor galibiyet golü için iyi bir mücadele ortaya koydu. 65.dakikada ev sahibi ekibin ceza alanındaki bir pozisyonda  ikili mücadelede yerde kalan konuk ekip oyuncusunun durumuna hakem penaltı kararı verdi. Sakarya ekibi adına vuruşu kullanan Hakan takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu golden iki dakika sonra ev sahibi ekip Beşyüzevlerspor beraberliği yakaladı. Sağ kanattan Beşyüzevlerspor serbest vuruş kazandı. Kenardan gelen topu iyi takip eden Murat takımının beraberlik golünü attı ve durum 1-1 oldu.Kalan sürede başka gol olmayınca maç 1-1 berabere bitti ve takımlar sahadan birer puan ile ayrıldılar.

 

YENİKÖYSPOR FARKLI KAZANDI

 

Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise ligden düşmesi kesinleşen Vitraspor evinde alt sıralarda can çekişen Yeniköyspor’u konuk etti. Rakiplerin puan kaybı yaşadığı haftada galibiyet mücadelesi veren Yeniköyspor maça fırtına gibi başladı. 8 ve 12.dakikalarda goller bulan Yeniköyspor oyunda tamamen rahatladı. Rakibinin farkı indirmek için geliştirdiği ataklarda kontra ataklarda etkili olan Yeniköyspor bulduğu gollerle karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı. Puanını 24’e yükselten Yeniköyspor ligde kalma adına büyük avantaj elde ederken, Vitraspor ise iki puanda kaldı.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10