Beyzade’ye Mehteranlı açılış

İşletmeciliğini Cengiz Demir ve Ahmet Macit’in yaptığı Beyzade Aile Çay Bahçesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yalçıner Sokak’ta düzenlenen görkemli bir törenle açıldı. Açılış iÃ?

Çerkezköy 25.03.2012 17:15:00 0
Beyzade’ye Mehteranlı açılış

Beyzade Aile Çay Bahçesi Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yalçıner Sokak’ta görkemli bir törenle açıldı.  

 

AÇILIŞ PROGRAMI TERTİPLENDİ

 

Cumartesi günü saat 14.00’da gerçekleşen açılışa Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Habip Bilgin, Büyük Birlik Partisi İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Bulut, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Turan Demircan, İstanbul Ülkü Ocakları Eski Başkanı Erdem Karakoç, Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ, Büyük Birlik Partisi İlçe Eski Başkanı Salih Küpelioğlu, AK Parti, MHP Ve BBP İlçe yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ile çok sayıda davetli katıldı. 

 

HAYIRLI OLMASI TEMENNİSİNDE BULUNDU

 

Açılış için Çerkezköy’e gelen İstanbul Mehteran Takımı davetlilere bir saat boyunca muhteşem bir konser verdi. İşletmeci Cengiz Demir ve Ahmet Macit’in dostları tarafından gönderilen çelenkler ise işletmeyi çiçek bahçesine çevirdi. Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, parkın Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi sakinlerine ve tüm Çerkezköy halkına hayırlı olmasını temenni ederken, işletmeciler Cengiz Demir ve Ahmet Macit’e de bol kazançlar diledi. Ali Ertem konuşmasının ardından kurban kesildi. Kurban kesiminin ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Turan Demircan işletmenin açılış kurdelesini birlikte kesti.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Açılışın ardından konuklara çeşitli ikramlar yapıldı. Beyzade Aile Çay Bahçesi olarak, Cafe ve Nargile Salonu, sıcak ve soğuk içeceklerin yanı sıra, ızgara çeşitleri, tost, hamburger, patates cipsi, Tekirdağ köftesi, sandviç çeşitleri, tavuk döner, sigara böreği çeşitleriyle müşterilerine hizmet vereceklerini ifade eden işletmecilerden Cengiz Demir “Yazın gelmesi ile birlikte haftada bir gün vatandaşlarımız için canlı müzik düzenleyeceğiz. Ayrıca yazlık açık sinema keyfimiz de olacak” dedi. Demir, açılışa katılan herkese teşekkür etti.

 

Haber / Faik Onur KAYA
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10