Kamyon, çöp toplama aracına çarptı

Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesi Caddesi’nde dün meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Yaralı olay yerine gelen ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alı

Çerkezköy 26.03.2012 20:18:00 0
Kamyon, çöp toplama aracına çarptı

Hayri Batur Caddesi Küçük Sanayi Sitesi önünde dün sabah saat 10.30 sıralarında kamyonun Şafak Temizlik firmasına ait çöp aracına çarpması sonucu meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.

 

1 KİŞİ YARALANDI

 

Hayri Batur Caddesi üzerinde seyir halinde olan Ramazan Arif Karaman yönetimindeki 59 AU 968 plakalı kamyon, önde seyir halinde olan Şafak Temizlik firmasına ait olan Ahmet Okuyan yönetimindeki 34 BY 781 plakalı çöp toplama aracına arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisi ile çöp aracının arkasında bulunan işçilerden Nuri Çıbık yaralandı.

 

BAŞINDAN VE AYAĞINDAN YARALANDI

 

Çarpma sonucu çöp kamyonunun içine düşen Nuri Çıbık olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Başından yaralanan ve ayağında kırık olan Çıbık’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle kısmen trafiğe kapanan yol, araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı. Çerkezköy Trafik Ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Haber / Cem BÜLBÜL
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10