Veliköyspor evinde kayıp 0-3

Tekirdağ Süper Amatör Lig 17.hafta karşılaşmasında Veliköyspor evinde Çorlu Sanayispor’u konuk etti. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyamayan temsilcimiz Veliköyspor rakibine 3-0 mağlup olarak haf

27.03.2012 21:51:00 0
Veliköyspor evinde kayıp 0-3

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de son haftalarda kötü sonuçlar alan Veliköyspor evinde Çorlu Sanayispor’a da mağlup oldu.

 

13.00’DE BAŞLADI

 

Pazar günü Veliköy Sahası’nda saat 13.00’de başlayan karşılaşmaya Veliköyspor Emre, Güven, Selami Tunç, Selami Göral, Tuna, Onur, Gökhan Balıkçı, Emre, Gökhan Küçük, Tolgahan ve Ömer ilk onbiri ile çıkarken, konuk ekip Çorlu Sanayispor ise karşılaşmaya Furkan, Semih Köse, Semih Çelik, Mahmut, Tolga, Ömür, Oğuzhan,Selçuk, Tolga,Özer ve Samet kadrosu ile mücadele etti.

 

İLK DAKİKALAR KARŞILIKLI ATAKLARLA GEÇİLDİ

 

Karşılaşmanın çalan ilk düdüğü ile birlikte Veliköyspor kontrollü bir futbol sergileyerek ileride Ömer ve Gökhan ile gol aramaya çalıştı.Çorlu Sanayispor ise kontra atak bir futbol oynamayı tercih etti. Müsabakanın ilk dakikalarında gelişen karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmadı. Veliköyspor kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak konuk ekip önünde öne geçmek istedi. Ancak istediği pozisyonları bulmada zorlandı. İlerleyen dakikalara doğru Çorlu Sanayispor müsabakaya ortak olmaya başladı.

 

KONUK EKİP ÖNE GEÇTİ

 

Sağlı sollu ataklarla rakibini baskı altına alan Çorlu Sanayispor gol için tüm hatları ile yüklendi. Veliköyspor ise Çorlu Sanayispor karşısında ilk devrenin kalan dakikalarında  istediği oyunu sergileyemedi. Müsabakanın 32.dakikasında gelişen Çorlu Sanayispor atağında defansın arkasına iyi sarkan Oğuzhan yerden düzgün vuruşla topu ağlara göndererek konuk ekip Çorlu Sanayispor’u deplasmanda 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Öne geçen Çorlu Sanayispor kalan dakikalarda farkı açmaya çalıştı.

 

 İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

 

Skor avantajını arkasına alan Çorlu Sanayispor  sağlı sollu ataklarla rakip yer alana oyunu yıkmaya başladı. Rakibin üstüne geldiği dakiklarada kontra ataklarla etkili olmaya çalışan Veliköyspor geliştirdiği ataklarda istediğini elde edemedi. Müsabakanın ilk devresinin son dakikalarında gelişen karşılıklı ataklarda gol sesi çıkmayınca ilk devre konuk ekip Çorlu Sanayispor’un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

EV SAHİBİ EKİP VELİKÖYSPOR SIK SIK HATALAR YAPTI

 

İlk devrenin sona ermesinin ardından ikinci devrenin başlaması ile birlikte Çorlu Sanayispor ataklarını sürdürdü. Veliköyspor ise en azından beraberlik için mücadele ettiği karşılaşmada istediği oyunu Çorlu Sanayispor karşısında sergileyemedi. Çorlu Sanayispor farkı açmak için tüm hatları ile Veliköyspor yarı alanına oyunu yıktı. İkinci devrenin ilk on beş dakikasında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı.

 

FARK İKİYE ÇIKTI

 

Ataklarını sıklaştıran konuk ekip Çorlu Sanayispor 62.dakikada farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan ani gelişen Çorlu Sanayispor atağında Veliköyspor defansının hatasını iyi değerlendiren Oğuzhan kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederek skoru 2-0 yaptı. Farkın ikiye çıkmasının ardından temsilcimiz Veliköyspor oyun disiplininden tamamen koptu. Müsabakanın ilerleyen dakikalarına doğru Çorlu Sanayispor etkinliğini sürdürdü. Sağlı sollu ataklarla rakibini baskı altına alan Çorlu Sanayispor birçok net gol pozisyonundan da yararlanamadı.

 

VELİKÖYSPOR 21 PUANDA KALDI

 

Farkı bire indirerek son dakikalara ümitli girmeye çalışan Veliköyspor ileri uç elemanları eline geçen fırsatları değerlendiremedi. Çorlu Sanayispor’un kalecisi Furkan yaptığı kurtarışlarla büyük beğeni topladı. Karşılaşmanın son bölümlerine Çorlu Sanayispor’un iki farklı üstünlüğü ile geçti. Veliköyspor en az bir gol için geliştirdiği ataklarda istediğini elde edemedi. Uzatmaların üçüncü dakikasında konuk ekip Çorlu Sanayispor Veliköyspor ceza sahası dışında serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Özer mükemmel bir vuruşla topu ağlara göndererek ev sahibi ekibi 3-0 öne geçirdi. Kalan dakikalar içersinde her iki takımında geliştirdiği ataklarda başka gol sesi çıkmadı. Karşılaşmadan galibiyet ile ayrılan Çorlu Sanayispor 28 yaparken, üst üste ikinci yenilgisini alan Veliköyspor ise 21 puanda kaldı.

 
 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10