Çerkezköy bir çınarını daha kaybetti

Kanser hastalığı ile mücadele eden Çerkezköy’ün emekli terzisi 52 yaşındaki Osman Durmuş önceki gün hayatını kaybetti. Osman Durmuş’un cenazesi, dün Merkez Osmanlı Camii’nde öğle

Çerkezköy 10.04.2012 13:47:00 0
Çerkezköy bir çınarını daha kaybetti

Yıllardır Çerkezköy’de yaşayan ve terzilik yapan 52 yaşındaki Osman Durmuş önceki gün hayatını kaybetti.

 

İKİ KEZ AMELİYAT OLDU

 

Çerkezköy’ün tanınan ve sevilen esnaflarından 52 yaşındaki Osman Durmuş önceki gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Üç yıl önce kolon kanseri teşhisi konan ve ameliyat olan Osman Durmuş, yaklaşık bir buçuk ay önce de bağırsak kanseri teşhisinin ardından İstanbul Çapa Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı. 20 gün önce bağırsak kanseri dolayısı ile bir ameliyat daha geçiren Durmuş, önceki gün hayatını kaybetti.

 

SİLİVRİ’DE TOPRAĞA VERİLDİ

 

Üç çocuk babası Osman Durmuş, Merkez Osmanlı Camii’nde dün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin duaları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Osman Durmuş’un cenazesi Silivri Sayalar Mezarlığı’nda toprağa verildi. Durmuş’un cenaze merasimine ailesinin ve akrabalarının yanı sıra Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, AK Partili Tekirdağ İl Genel Meclis Üyesi Hasan Karaca, çok sayıda esnaf ve sevenleri katıldı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ 
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10