“Alınan kararları destekliyoruz”

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Yardımcısı Yaşar Balkan, Çerkezköy Belediyesi’nin Nisan ayı toplantısında aldığı “plakaların sınırlandırılması ve

Çerkezköy 11.04.2012 18:54:00 0
“Alınan kararları destekliyoruz”

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Yardımcısı Yaşar Balkan, Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Çerkezköy Taksi Dolmuş Yolcu Taşıyıcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği için aldığı kararı desteklediklerini belirtti.

 

MECLİSE TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Dün saat 14.30’da Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nda bir açıklama yapan Başkan Yardımcısı Yaşar Balkan “Personel Servis Taşımacılığı S plaka sayısının bin adete çıkarılmasına ve öğrenci servis taşımacılığı yapan J plaka araç sayısının da 250 adette sınırlandırılmasına destek veren Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve meclis üyelerine Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

 

“BELEDİYENİN ALDIĞI KARAR DOĞRUDUR”

 

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı Toplantısı’nda görüşülen Çerkezköy Taksi Dolmuş Yolcu Taşıyıcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin güzergah durumu ve 18 araçlık izin verilmesini ve güzergahın da Çerkezköy Otogar çıkışı Atatürk Viyadüğü, Cengiz Topel Caddesi’ni takiben Büyükçavuşlu olarak belirlenmesini oda olarak desteklediklerini ifade eden Balkan “Çerkezköy-Tepe emlak konutları arasında faaliyet gösteren mavi minibüsler Büyükçavuşlu köyüne yolcu getirebilmek için her yıl geçici izin alıyorlardı. Çerkezköy Belediyesi Çerkezköy otogarından başlamak üzere Cengiz Topel Caddesi’nden Büyükçavuşlu’ya yeni bir hat açılması gerektiği kanaatine vardı. Bu hattın açılması ve 18 aracın burada faaliyet göstermesi kararını aldı. Ulaşım Koordinasyon Merkezi bununla ilgili zaten rapor hazırlamıştı. 2008 yılından itibaren UKOME izin vermediği için şoförler mağdurlardı. Bu mağduriyeti göz önüne alan UKOME Çerkezköy-Büyükçavuşlu’ya izin verdi. UKOME hat üzerine hat veremez. Bu hattı kullananlar Sayalar ve Çayırdere köyü güzergahından Çerkezköy’e tekrar dönüyorlardı. 18 kişinin hat konusu UKOME’den alınan karar ile Çerkezköy Belediyesi de kabul etmiştir. Çerkezköy Belediyesinin aldığı karar doğrudur. Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olarak bu kararı destekliyoruz” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10