HURDAYA AYRILAN MİDİBÜSÜ PARÇALADILAR

Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hurdaya ayrılan 1992 model midibüs, müdürlük bahçesinde herkesin şaşkın bakışları altında parçalara ayrılarak bir TIR'ın dors

Bölgede Gündem 16.04.2012 19:41:00 0
HURDAYA AYRILAN MİDİBÜSÜ PARÇALADILAR

Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hurdaya ayrılan 1992 model midibüs, müdürlük bahçesinde herkesin şaşkın bakışları altında parçalara ayrılarak bir TIR'ın dorsesine yüklendi. Midibüs, ardından da geri dönüşüm için Makine Kimya Enstitüsü'nün (MKE) Hurda İşletmesi Müdürlüğü'ne gönderildi.

 

GERİ DÖNÜŞÜM MERKEZİNE GÖTÜRÜLDÜ

 

Çok fazla arıza yapan ve kuruma fazla maliyet çıkartan midibüsün, uzman ekip tarafından yapılan incelemenin ardından hurdaya ayrılmasına karar verildi. Ancak karayolu ile Kocaeli'ndeki MKE'nin Hurda İşletmesi Müdürlüğü'ne bağlı geri dönüşüm merkezine gidecek olması nedeniyle, karayolundaki köprü yükseklikleri hesaplanarak midibüsün parçalarak ayrılması kararlaştırıldı. Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bahçesindeki midibüsü parçalara ayırmak için kurum bahçesine vinç getirildi. Vinç operatörü de vatandaşlar ve sporcuların şaşkın bakışları arasında yaklaşık 2 saat süren çalışmayla midibüsü parçalara ayırdı. TIR dorsesine yüklenen parçalar, Kocaeli'ne götürüldü.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10