Tekerlekli sandalyeler törenle dağıtıldı

Namık Kemal Üniversitesi, Tekirdağ Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezinin ve Sakatlar Derneğinin organizasyonu ile önceden toplanan mavi kapakların geri dönüşümü ile alınan tekerlekli sandalyeler Namık Kemal ?

Tekirdağ 16.04.2012 19:52:00 0
Tekerlekli sandalyeler törenle dağıtıldı

Namık Kemal Üniversitesi, Tekirdağ Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezinin ve Sakatlar Derneğinin organizasyonu ile önceden toplanan mavi kapakların geri dönüşümü ile alınan tekerlekli sandalyeler Namık Kemal Üniversitesi Piramit Salon’da yapılan törenle engellilere dağıtıldı.

 

HER İNSAN HAYATINI FARKLI YAŞAR

 

Doç. Dr. Recep Alp’in “engellilere nörolojik açıdan bakış” adlı sunumla başlayan program Tekomer Sorumlusu Murat Yıldız’ın “Empati” konulu konuşması ile devam etti. Her insanın hayatını farklı yaşadığını, engellilerin de bunlardan birisi olduğunu ancak bunun hayata katılımı etkilememesi gerektiğini ifade eden Yıldız, ‘neden ben’ sorusunu sormak yerine insanların her birinin farklılığını kabul ederek kendi ile barışık olması gerektiğini ifade etti.

 

Törene Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İhsan Soysal, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Aysun Ünal, Öğrenci İşleri Eski Daire Başkanı Muammer Girgin, engelliler ve öğrenciler katıldı.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10