Tahliye olan Yaşar Kuş, dostlarıyla hasret giderdi

Ocak ayında tutuklanan, yaklaşık 4 ay cezaevinde kaldıktan sonra dün cezaevinden çıkan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, dostlarıyla bir araya geldi. Tahliye kararınÄ

Çerkezköy 2.05.2012 22:19:00 0
Tahliye olan Yaşar Kuş, dostlarıyla hasret giderdi
Yaklaşık 4 ay cezaevinde kaldıktan sonra önceki gün gerçekleştirilen mahkemede tahliye olan ve dün saat 11.50 sıralarında Tekirdağ cezaevinden çıkan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, dün saat 14.00’da dostları ve oda üyeleri ile Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde Erzurumluların kahvehanesinde bir araya geldi.
“TAHLİYE KARARINI EŞİMDEN ÖĞRENDİM”
Mahkemeye çıkmadığını ve tahliye kararını mahkemeden sonra kendisini ziyarete gelen eşinden öğrendiğini belirten Yaşar Kuş, “Dostlarımla hasret gidermek istedim. Ailemden önce kadim dostlarımı görmek istedim. Onların dualarının benimle olduğunu biliyorum” dedi. İnsanların hata yapabileceğini söyleyen Yaşar Kuş “İlkokul 2’nci sınıftan beri muavinlik yaparak bugünlere geldim. Ve hiçbir büyüğümün yüzünü karartmadım. Biz hata yapmadık demiyoruz. Kanunlar karşısında boynumuz kıldan ince” dedi. 
DOSTLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
Mahkemenin tahliye kararının ardından dosyasının Tekirdağ’a ulaşması ile birlikte cezaevinden çıktığını söyleyen Başkan Yaşar Kuş “Cezaevinde sabahlara kadar tutuklanma haberlerime yazılan yorumları okudum. Bazı art niyetli insanlar olsa da gördüm ki onlar on tane, benim dostlarım ise yüzlerce” diye konuştu. Kendilerinin sivil toplum kuruluşu temsilcisi olduğunu söyleyen Yaşar Kuş “Yeniden sizlerin arasında olmaktan dolayı çok mutluyum. Bizler sivil toplum kuruluşu temsilcileriyiz. Her milletten, her düşünceden üyelerimiz var. Ama Erzurumluların yeri benim için başka. O yüzden burada dostlarımla bir araya gelmek istedim” dedi.
PAZARTESİ AÇIKLAMA YAPACAK
Annesi, eşi ve ailesi ile hasret gidereceğini söyleyen Yaşar Kuş, zaman zaman duygulu anlar da yaşadı. Yaşar Kuş, pazartesi günü saat 09.00’da Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası önünde bir açıklama yapacağını söyledi.

Haber / Cem BÜLBÜL 


0282 726 91 91
0282 747 65 10