11.Uluslararası Arapça Yarışması sona erdi

Kapaklı, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen 11.Uluslararası Arapça Yarışmaları Tekirdağ İl Finalleri’ne ev sahipliği yaptı.

4.05.2024 13:53:00 0
11.Uluslararası Arapça Yarışması sona erdi

Prof. Dr.Necmeddin Erbakan İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen yarışmaların  ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. 

 

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

 

Liseler arası şiir yarışmasında birinci olan Saray Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Asya Çoşkun, ikinci olan Çorlu Anadolu  İmam Hatip Lisesi öğrencisi Furkan Bölükbaş, üçüncü olan Tekirdağ Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Canpolat Akgül, İmam Hatip Ortaokullarında şiir dalında birinci olan Çorlu İmam Hatip Lisesi bünyesindeki İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Azra Hale Çolak, ikinci olan Kapaklı Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ecrin Zümra Kılıç, üçüncü olan Şehit Metin Arslan İmam Hatip Ortaokulu bünyesinde bulunan İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Eylül Ayvacık için ödül töreni düzenlendii. 

 

 

ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

 

Dereceye giren öğrenciler, ödüllerini Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı İlçe Müftüsü Şemseddin Şimşek, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Vardı ve İl Milli Eğitim Din Öğretiminden Sorumlu Şube Müdürü Selçuk Akyıldız’ın elinden aldı. 

 

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN

 


0282 747 65 10