Başkan Ertem’den esnaflara ziyaret

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem partililerle birlikte Hayri Batur Caddesi ve Küçük Sanayi Sitesi’ndeki esnafları ziyaret etti. Esnafların sıkıntılarını dinleyen Başkan Ertem, “Küçük Sana

Çerkezköy 14.05.2012 00:17:00 0
Başkan Ertem’den esnaflara ziyaret
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan İnce, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaaddin Demirbağ ve partililerle birlikte Hayri Batur Caddesi ve Küçük Sanayi Sitesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti.
ESNAFLARI DİNLEDİ
Önceki gün saat 15.00’da esnaf ziyaretine çıkan Ali Ertem ve beraberindekiler, hem esnaflarla sohbet etti hem de onların sıkıntılarını dinledi. İşleri ile ilgili esnaflardan bilgi alan Başkan Ertem, esnaflara bol kazanç diledi.
EN KISA ZAMANDA ÇALIŞMALARA BAŞLANACAK
Küçük Sanayi Sitesinin son durumu hakkında esnafların sorularını da yanıtlayan Ertem “Küçük Sanayi Sitesinin Cezaevi’nin bulunduğu mevkie taşınması için biraz sabrınız gerekiyor. Bugün ve yarın yapılacak bir iş değildir. Bu işi beraber ve ortaklaşa yapacağız. 6 sene önce yeri halletseydik ve Tarım Bakanlığı yeri verseydi şuan hiçbir sıkıntı olmayacaktı. Şimdi yer hazır. En kısa zamanda çalışmalara başlayacağız” dedi. 
İHALE TARİHİ BELİRLENDİ
Küçük Sanayi Sitesi’nde bulunan esnafların Hayri Batur Caddesi’nin asfalt sıkıntısının bulunduğunu bildirmesi üzerine konuşan Ertem “Hayri Batur Caddesi’nin asfalt yapımı için 12 Haziran’da ihalesi olacak” dedi. Ertem, Temmuz ayında çalışmalara başlanmasını hedeflediklerini söyledi.

Haber / Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10