Kredi tamam, Çerkezköy’ün yolları asfaltlanacak

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, yolların asfaltlanması için İller Bankası’na yaptıkları 5 milyon TL’lik kredi başvurusunun kabul edildiği müjdesini verdi. 1 Temmuz’dan itibaren Öztrak,

Çerkezköy 16.05.2012 19:28:00 0
Kredi tamam, Çerkezköy’ün yolları asfaltlanacak
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, ilçedeki yollarda yapılacak olan asfalt çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. İller Bankası’na başvuruda bulundukları 5 milyon TL’lik kredinin çıktığı müjdesini veren Başkan Ertem, söz konusu asfalt ihalesinin 12 Haziran’da yapılacağını duyurdu.
10 BÖLGEDE ASFALT ÇALIŞMASI
Öztrak, Malkoçoğlu, Hükümet, Şehit Teğmen Akın Akın, Hikmet Uğraş, Fevzipaşa, Fatih, Mimar Sinan, Hayri Batur Caddeleri ne Namık Kemal Bulvarı’nda asfalt çalışmalarının yapılacağını ifade eden Ertem, “Çerkezköy’de 200 bin metrekare asfalt yapacağız. 1 Temmuz’dan itibaren asfalt çalışmaları başlayacak” dedi.
VATANDAŞLARA SESLENDİ
Çalışmalar öncesi vatandaşlara çağrıda bulunan Ertem “Asfalt çalışması yapılacak olan caddelerin cephesindeki vatandaşların bu tarihe kadar elektrik, telefon, doğalgaz gibi aboneliklerini yaptırmalarını rica ediyorum. Asfalt çalışmaları yapıldıktan sonra, mevcut binalarda bu çalışmaların yapılmasına, asfaltların bozulmasına izin vermeyeceğiz. Vatandaşlarımızın 2 aylık bir süresi var. Bu süre zarfında aboneliklerini yaptırmalarını rica ediyorum” diye konuştu.
YILSONUNA KADAR TAMAMLANACAK
Yeni inşaata başlayanların da bağlantılarını yapıp kaldırım kısmına çekmelerini isteyen Ertem, 7 santimetre kalınlığında gerçekleştirilecek olan asfalt çalışmalarının yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyledi
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10