TEKSTİL FABRİKASININ KAZAN DAİRESİNDE KORKUTAN YANGIN

Çorlu Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir tekstil fabrikasının kazan dairesinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alınırken, dumandan etkilenen 5 fabrika iş

Çorlu 18.05.2012 22:01:00 0
TEKSTİL FABRİKASININ KAZAN DAİRESİNDE KORKUTAN YANGIN
Çorlu Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir tekstil fabrikasının kazan dairesinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alınırken, dumandan etkilenen 5 fabrika işçisi, hastaneye kaldırıldı.
GÖKYÜZÜNÜ DUMANLAR KAPLADI
Olay, önceki gün saat 15.30 sıralarında Çerkezköy Yolu Kuştepe Mevkii Temelkaya Caddesi üzerinde bulunan Üniversal Tekstil Fabrikası'nın kazan dairesinde meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle yağ kazanında patlama meydana geldi, ardından yangın çıktı. Yükselen alevleri gören fabrika işçilerinin ihbarıyla gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Yangın sırasında gökyüzünü simsiyah dumanlar kapladı.
5 İŞÇİ YARALANDI
Yangının çıktığı sırada fabrikada çalışan tüm işçiler tahliye edildi. Yangını kendi imkanlarıyla söndürmeye çalışan 5 fabrika işçisi dumandan etkilendi. Fabrika bahçesinde ilk müdahaleleri yapılan işçiler daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. İşçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kontrol altına alınan yangın yaklaşık bir saat sonra söndürüldü.
YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDILAR
Fabrikaya gelen Çorlu Kaymakamı Ali Dursun ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kudret Sarıtaş, büyük maddi hasara neden olan yangınla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Jandarma ve itfaiye ekiplerinin yangınla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

0282 726 91 91
0282 747 65 10