Yolcu minibüsü ile aracın çarpıştığı kazada 9 kişi yaralandı Minibüs askeri bölgeye uçtu

Çorlu'da meydana gelen trafik kazasında, askeri bölgeye uçan yolcu minibüsündeki 9 kişi yaralandı.

Çorlu 20.05.2012 17:37:00 0
Yolcu minibüsü ile aracın çarpıştığı kazada 9 kişi yaralandı Minibüs askeri bölgeye uçtu
Çerkezköy Haber - Çorlu - Sağlık Mahallesi arasındaki yolun istasyon mevkisinde, Sağlık Mahallesi'nden Çorlu istikametine seyir halinde bulunan, Varol Can Aktar idaresindeki 59 M 3027 plakalı şehir içi yolcu minibüsü, karşı yönden gelen ve hatalı sollama yaptığı iddia edilen 34 DG 6236 plakalı panelvan tipi araç ile çarpıştı. 
9 KİŞİ YARALANDI
Çarpışmanın etkisiyle yoldan çıkan minibüs, telörgüleri de yıkarak askeri bölgeye uçtu. Yaklaşık 10 metre aşağıya uçan minibüs, yol kenarındaki ve askeri bölgenin içindeki ağaçların da bazılarını kökünden çıkarttı.     

Kazada, minibüs sürücüsü Varol Can Aktar ile minibüsteki yolcular Tuncay Kurtuluş, Sinan Özgür, Ayhan Özgür, Kocali Özdemir, Eylül Keskin, Arzu Keskin, Özge Sürü ve Aysu Akpınar yaralandı. Yaralılar olay yerine polis tarafından çağırılan ambulanslarla Çorlu'daki hastanelere sevk edilirken, Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de geniş çaplı güvenlik önlemi aldı. Çorlu Belediyesi itfaiyesine bağlı kaza kırım ekiplerinin kurtarma çalışmalarına yardım ettiği kazada, askeri personel de güvenlik tedbiri aldı. Kazaya karışan diğer araç sürücüsü ise olay sonrası kayıplara karıştı. Yolda, kaza nedeniyle bir müddet tek yönden sağlanan trafik akışı, araçların çekiciler vasıtasıyla kaldırılmasının ardından yeniden tam olarak trafiğe açıldı. Kazada devrilen ağaçların bazıları olay yerindeki polisler tarafından baltayla kesilerek daha yoldan çıkartıldı.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10