AK Parti kapı kapı dolaştı dert dinledi

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, Küçük Sanayi Sitesi’ndeki esnafları tek tek dolaşarak esnafların sıkıntılarını ve isteklerini dinledi. Sanayi s

Çerkezköy 27.05.2012 18:25:00 0
AK Parti kapı kapı dolaştı dert dinledi

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Partili meclis üyesi Hasan İşcan, AK Partili Yönetim Kurulu üyeleri İrfan Ak, Erol Demir, Zekeriya Yazı ve Erdem Güner önceki gün Çerkezköy’deki esnafları dolaştı.

 

ARANIZDA ÖRGÜTLENMELİSİNİZ

 

Küçük Sanayi Sitesi’ndeki esnafları tek tek dolaşan Ertem ve beraberindeki partililer, esnafların dertlerini ve taleplerini dinledi. Küçük Sanayi Sitesi’nin küçüklüğünden yakınan esnaf, bölgenin genişletilmesi gerektiğini, küçük alanda vatandaşa hizmet etmekte zorlandıklarını belirterek, konu hakkında belediyenin kendilerine yardımcı olmasını istedi. Başkan Ertem ise yeni Küçük Sanayi sitesinin belediye tarafından belirlendiğini belirterek, “Biz yeni küçük sanayi bölgesini belirledik. Sizler kendi aranızda örgütleneceksiniz ve gidip oradan kendinize yer alacaksınız. Daha sonra biz de belediye olarak gerekli altyapı hizmetleri konusunda üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

 

YOLLARIMIZ BOZUK

 

Genel olarak durumlarından memnun olduklarını belirten sanayi esnafı bölgede yeteri kadar çöp konteynırının bulunmadığını ve sanayi sitesi yollarının bozuk olduğunu dile getirdi. Yolların en kısa zamanda yapılmaya başlanacağını söyleyen İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, “Belediyemiz yol yapımı konusunda ilçede büyük çalışmalara imza attı. Sanayi sitesinin yolları da en kısa zamanda yapılacaktır. Çöp konteynırı eksikliğini de en kısa sürede gidereceğiz” diye konuştu. Küçük Sanayi esnafını ziyaret eden AK Parti İlçe Teşkilatı ve Başkan Ertem’e, buradaki ziyaretler esnasında Demokrat Partili meclis üyesi Aydın Kırıklar da eşlik etti.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10