İzciler Kazak Gölü'nde kamp kurdu

Çerkezköy Kapaklı ve Çorlu’daki izciler Kazak Gölü’nde kurdukları kampta, doğa ile iç içe 3 gün geçirdi.

Çerkezköy 28.05.2012 22:41:00 0
İzciler Kazak Gölü

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy, Kapaklı ve Çorlu’da faaliyet gösteren izci grupları 3 gün boyunca Kapaklı Kazak Gölü’nde kamp yaptı.

 

ÜÇ GÜN KAMP YAPTILAR

 

Üç günlük kamp hakkında bilgiler veren Kamp Müdürü Rızvan Öztürk, kampa 12 üniteden oluşan izci grubunda toplam 300 izcinin katıldığını belirterek “Kampta izciler öğrendiklerini yaşayarak uygulama imkanı buldular” dedi. Kampın açılış töreninde izci grup liderlerinin izci kamp müdürü Rızvan Öztürk'e tekmil vermelerinin ardından İstiklal Marşı okundu.

 

KAZAK GÖLÜ ELEKTRİĞE KAVUŞACAK

 

Açılış töreninde konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Biz burada eğitimin sadece kitap üzerinde ve okul çatısı altında olmadığını daha rahat bir şekilde anlayabiliyoruz. Bu kampta doğal ortamla iç içesiniz” dedi. Kazak gölünde çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiğini belirten Mandalı “Elektrik ihalesini gerçekleştirdik. Önümüzdeki yıl Kazak gölü elektriğe kavuşacak. Kazak Gölü'ne önümüzdeki yıllarda halı sahalar, basketbol ve voleybol sahası kazandıracağız. Ben şuan bu organizasyonda olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Bu organizasyonu düzenleyen değerli öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Minik izciler bu kampınızda hepinize başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

TABİAT İLE İÇ İÇE

 

Kampı değerlendiren Kamp Müdürü Rızvan Öztürk de “İzcilerimiz burada tabiat ile iç içe yaşama, arkadaşlık ve kardeşlik duygularını geliştirme imkanı buldular. Kampta, gündüz orman gezileri yapıldı, gece ise izci ateş yakılarak ateş başlarında etkinlikler yapıldı” dedi. Öztürk, kampın tüm ihtiyaçlarını karşılayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'ya da teşekkür etti.

 

Haber / Türker ÖZKAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10