Kuran kursu öğrencilerinden cami yararına kermes

Çerkezköy Bağlık Camii bünyesinde faaliyet gösteren Kız Kuran Kursu öğrencileri tarafından organize edilen kermes büyük ilgi gördü. Pazartesi gününe kadar açık kalacak olan kermesten elde edilecek gel

Çerkezköy 2.06.2012 09:08:00 0
Kuran kursu öğrencilerinden cami yararına kermes
Çerkezköy Haber - Çerkezköy Bağlık Camii bünyesinde faaliyet gösteren Kız Kuran Kursu öğrencileri tarafından hazırlanan ürünler, dün açılan kermesle beğeniye sunuldu. Dün saat 11.00’de Çerkezköy Belediye Nikah Salonu’ndaki kermesin açılışına Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve eşi Nuran Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleri, Çerkezköy Müftüsü Mahmut Emin, Bağlık Camii Kuran Kursu öğretmeni Şerife Karaimamoğlu, kursiyerler ile çok sayıda vatandaş katıldı.
ÜRÜNLER SATIŞA SUNULDU
Bağlık Camii’nin ihtiyaçlarını karşılaşmak ve Kuran Kursunun faaliyetleri için maddi kaynak elde etmek amacıyla düzenlenen kermeste, giyim ve çeyizlik eşyalarının yanı sıra kursiyerlerinin hazırladıkları gözleme, dolma, sarma, mantı, kek, döner, börek, pasta, poğaça, içli köfte, börek, kısır gibi ürünler de satışa sunuldu.
ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
4 gün sürmesi planlanan kermese ilgiden dolayı mutlu olduklarını dile getiren Kuran Kursu öğretmeni Şerife Karaimamoğlu “Kermes, caminin kalorifer tesisatını yapmak amacıyla tertip edildi. Kermesimize 25 kuran kursu kursiyerleri destek sağladı” diyerek kermese katkı sağlayan kursiyerlere ve kermesi ziyaret eden vatandaşlara teşekkür etti. Kermes, pazartesi gününe kadar ziyarete açık kalacak. 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10