Armağan Köyü, temizlikte Türkiye üçüncüsü oldu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Türkiye'nin en Temiz Köyü' yarışmasında Armağan Köyü üçüncü oldu. 5 Haziran’da İstanbul Ortaköy Four Seasons Hotel’de dü

Bölgede Gündem 8.06.2012 09:23:00 0
Armağan Köyü, temizlikte Türkiye üçüncüsü oldu
Çerkezköy Haber - Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen "Türkiye'nin en Temiz Köyü" yarışmasında Armağan Köyü 3. oldu. Dünya Çevre Günü nedeniyle 05 Haziran 2012 Salı günü İstanbul Ortaköy Four Seasons Hotel’de düzenlenen “En Temiz Köy Yarışması” ödül törenine Kırklareli Valisi Mustafa Yaman ile birlikte Armağan Köy Muhtarı Nahit Bulut katıldı. Düzenlenen törende Vali Mustafa Yaman ve Armağan Köy Muhtarı Nahit Bulut, Çevre Beraatlarını aldı.
TÜRKİYE’NİN EN TEMİZ 3. KÖYÜ
Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, ayrıca en temiz sanayi tesisi yarışmasında dereceye giren ÇİMSA Kayseri Fabrikası’na da beraatını verdi. Ödül töreninde seçilen köylerin bağlı olduğu il özel idarelerine, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından çöp toplama araçları da hediye edildi. Yarışmada, İzmir’in Bademli Köyü birinciliği kazanırken Kahramanmaraş'ın Hacıağalar Köyü de ikinci olmuştu.


0282 726 91 91
0282 747 65 10