Tekstil Mühendisliği Bölümü Kariyer Günü

Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen “Tekstil Mühendisliği Bölümü Kariyer Günü”, Çorlu Mühendislik Fakültesi

Çorlu 8.06.2012 22:31:00 0
Tekstil Mühendisliği Bölümü Kariyer Günü

 Çerkezköy Haber - Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen “Tekstil Mühendisliği Bölümü Kariyer Günü”, Çorlu Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

 

TEKSTİL YÖNETİCİLERİ İLE İNSAN KAYNAKLARI BİRİMLERİ BULUŞTU

 

Kariyer gününe Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özer Göktepe, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. H. Ziya Özek, Çorlu Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatma Göktepe, Çorlu ve Çerkezköy Bölgesinde faaliyet gösteren sektör kuruluşlarının temsilcileri, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Ülkemizin tekstil üretim üssü sayılabilecek Çorlu ve Çerkezköy Bölgemizde, eğitim - öğretime 2008 yılında başlamış bulunan Tekstil Mühendisliği Bölümü, vereceği ilk mezunları için 25 Mayıs 2012 tarihinde Çorlu Mühendislik Fakültesi’nde Kariyer Günü düzenleyerek, en iyi şekilde yetiştirmeye gayret ettiği toplam 25 genç Tekstil Mühendisi adayı öğrencisini tekstil ve konfeksiyon sektörünün yöneticileri ve İnsan Kaynakları birimleri ile buluşturdu. Söz konusu organizasyona, Denge Kimya, Gülle Tekstil, Sanko, Sirkeci Tekstil, Şahinler Grubu ve Yünsa firmaları olmak üzere Çorlu ve Çerkezköy Bölgesinde faaliyet gösteren toplam 6 kuruluş katıldı.

 

Söz konusu kariyer günü programında, Çorlu Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatma Göktepe’nin Bölümü tanıtıcı sunumunun ardından katılımcı firmaların tanıtım sunumlarına geçilerek, firma temsilcileri, çalışmayı düşündükleri adaylardan bekledikleri özellikler üzerinde durdu. Firma tanıtımlarının ardından başlayan ve geç saate dek süren birebir öğrenci-firma görüşmeleri ise, gerek firmalar gerekse genç mühendis adayları için oldukça verimli geçti ve katılımcı firmalar, gerçekleştirilen organizasyondan memnuniyetlerini belirterek organizasyonun gelecek yıl tekrarının düzenlenmesi için desteğe hazır olduklarını söyledi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10