Beton yol çalışmaları devam ediyor

Kapaklı Belediyesi alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda beton yol çalışmalarını Atatürk Mahallesi'ne bağlı cadde ve sokaklarda sürdürüyor.

Çerkezköy 8.06.2012 22:33:00 0
Beton yol çalışmaları devam ediyor

 Çerkezköy Haber - Kapaklı Belediyesi alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda beton yol çalışmalarını Atatürk Mahallesi'ne bağlı cadde ve sokaklarda sürdürüyor.

DİĞER SOKAK VE CADDELERDE DE DEVAM EDECEK

Beton yol çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü ifade eden Kapaklı Belediye Fen İşleri Müdürü Abdullah Çakmak “ Beton yol yapım çalışması Atatürk Mahallesi Selvi, Kayak ve Hicran Sokak'ta devam ediyor. Namık Kemal ve Ergene Caddesi ile Başak, İpek, İmran, Kadife, Kale, Kamelya, Kervan, Köprü, Küme, Kerem, Koru, Kumrular, Kömürcü, Kılavuz, Melek, Melodi, Mazi, İlkyaz, İlim ve İnci, Huzur, İlkyaz, Müjde, Kahraman, Kartal, Kamelya, Kısmet ve Mert Sokak'ta beton yol yapımı tamamlandı. İstiklal Caddesi'nde ve Erbay ile Yıldız Caddesine bağlı sokaklarda beton yol hazırlık çalışmaları yapılıyor. Atatürk Mahallesinde diğer sokak ve caddelerde beton yol yapım çalışmalarımız tüm hızıyla sürecek” dedi. Fen işleri ekiplerinin öncelikle greyder ile yapılacak yolu sağlam zemine kadar indirdiğini ifade eden Fen İşleri Müdürü Abdullah Çakmak “ Yapılacak yolda aplikasyon ve kot ölçüm çalışmasından sonra yolu ikiye bölen demir kalıplar çakılıyor. İki bölüm halinde yola beton dökülüyor. Yol yapımında betonun içerisine çesan demir konularak beton yolun daha uzun ömürlü olması sağlanıyor. Beton dökümünden sonra helikopter denilen beton düzeltme makinesi ile yol düzlenerek beton yol yapımı tamamlanıyor. Atatürk Mahallesinde diğer sokak ve caddelerde beton yol yapım çalışmalarımız devam edecek” bilgisini verdi.

Haber / Türker ÖZKAN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10