Görgü Kuralları Kursu’nu tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi

Çerkezköy Haber - Uzunköprü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü'nce Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından sağlanan ödenek

Bölgede Gündem 14.06.2012 22:11:00 0
Görgü Kuralları Kursu’nu tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi
Çerkezköy Haber - Uzunköprü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü'nce Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından sağlanan ödenek ile yaptırılan 48 sosyal konutta yaşayan 24 vatandaş Uzunköprü Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün açtığı "Görgü Kuralları Kursu"nu başarı ile tamamladı.
24 KURSİYER, KURSU BAŞARIYLA TAMAMLADI
Kursun sona ermesinin ardından başarılı olan kursiyerlere sertifikaları törenle verildi.
Başarılı kursiyerlere sertifikalarının dağıtımından önce bir konuşma yapan Uzunköprü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mustafa Eser
kursu başarı ile tamamlayan 24 kursiyeri tebrik ederek “Bugün burada düzenlemiş olduğumuz sertifika töreninde istiyorum ki kursiyerlerimize sertifikalarını burada bulunan sizler verin. Bu oluşum için emeği geçen herkes ve başarılı olan kursiyerlerimiz teşekkürü birlikte hak ettiler" dedi.
SERTİFİKALARI VERİLDİ
Uzunköprü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mustafa Eser'in konuşmasının ardından törene katılanlar sertifikalarını tek tek hak sahibi kursiyerlere verdi. Tören hep birlikte çekilen anı fotoğrafıyla sona erdi. Sosyal konutların bahçesinde düzenlenen törene Uzunköprü Mili Eğitim Müdürü ve Uzunköprü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi Mehmet Çakmak, Uzunköprü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma va Dayanışma Vakfı Müdürü Mustafa Eser, Uzunköprü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi Tamer Şahin, Uzunköprü Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Uğur Ateşli, Uzunköprü Halk Eğitim Merkezi Kurs Öğretmeni Mehtap Şahin, Uzunköprü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personeli, kursa katılan vatandaşlar ve yakınları katıldı.
HABER MERKEZİ


0282 726 91 91
0282 747 65 10